субота, 30 березня 2013 19:00

Багатих кавалерів слід шукати в спортзалах та у бізнес-класі літаків

Багатих кавалерів слід шукати в спортзалах та у бізнес-класі літаків
Альона Лоран ФОТО: gazeta.ua

Відома тусовщиця Альона Лоран, яка відверто розповідала про чоловіків у своєму житті, дає поради, де і як знайти багатого кавалера.

- Де шукати знайомства з багатієм?

- Найчастіше в елітному спортзалі, літаках і на дорогих курортах Монако та Куршавелю. А ще частіше бігбоси сидять в Інтернеті не під своїми фотографіями.

- Багатії щось про себе на інтернет-знайомствах розповідають?

- В основному хваляться ті чоловіки, в яких в принципі нічого немає. Типу "бросить пиль в глаза". Чоловік, в якого є чим похвалитися, ніколи не стане цього робити. Навіщо йому комусь розповідати, що він мільйонер. Максимум, що може сказати, що подорожує. А хвалитися будуть хіба що їх водії. Взяв "бентлі" начальника і розказує "я такий-сякий".

- Як тоді розпізнати багатий чи ні?

- По розмові. Село себе видає відразу, коли починає хамити. Багатий собі цього ніколи не дозволить. Якщо пропонує зустрітися - дайте на вибір три будь-які ресторани. Так стане ще більш зрозуміло, що за людина.

Звичайно, є приховані екземпляри, які приїжджають на перше побачення на метро або на якійсь "ладі". Якщо так тестує, то дівчині, яка полює тільки за гаманцем, такий чоловік не варіант. Він не захоче ділитися своїми грошима.

- Якщо чоловік приїжджає на побачення на метро, непомітно, що він одягнутий не так, як інші?

- В мене в житті була людина, в якого за плечима було $20 млн. Але він постійно ходив в одних і тих же брюках і в одній і тій же футболці, купленій явно за 20 гривень. Він взагалі ніколи не парився з приводу свого зовнішнього вигляду. Але в його автопарку стояло з 15 машин. Про те, що він мільйонер, я дізналася через місяць. По номерам машини пробили хто він такий. І за три місяці він мені нічого не подарував.

- Про що говорити із багатим чоловіком на побаченні?

- Вести себе з ним на рівних, ні в чому не потакати. Як тільки дівчина почне перед ним танцювати на задніх лапках - його інтерес зникне. Чоловіки люблять баришень з характером, які виносять мізки і примушують нервувати. Я себе так поводила постійно. Навіть коли в мене в кишені було 20 гривень, я вела себе так, наче на "феррарі" приїхала. Це завжди діяло.

- А природна краса дуже важлива?

- Є два варіанти чоловіків. Одні люблять все натурель, а є чоловіки із комплексами, які хочуть за рахунок своєї яскравої жінки привернути увагу до себе. Такі і вибирають силіконових дівчат. Але є правила для всіх. У дівчини має бути чисте волосся, одяг і нігті.

- Які плюси в шлюбі із багатієм?

- Можна купувати собі все, що захочеш, але мінус в тому, що можуть не дозволити куди-небудь вигуляти. Є чоловіки, які закривають своїх дружин в золотій клітці. Забезпеченість може бути і назавжди, якщо нема шлюбного контракту. Якщо є - після розлучення жінка може опинитися на вулиці без нічого.

Зараз ви читаєте новину «Багатих кавалерів слід шукати в спортзалах та у бізнес-класі літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути