вівторок, 25 грудня 2012 17:27

Близнюкам і ракам не варто поспішати до шлюбу

Близнюкам і ракам не варто поспішати до шлюбу
Фото: tsn.ua

Харківський астролог Олена Максимова склала любовний гороскоп на наступний рік для усіх знаків. За словами астролога, у наступному році чоловіки неохоче кликатиму до шлюбу своїх коханих.

"Цього року не укладатимуться міцні шлюби, - каже астролог. - Але через бідність і безробіття розвалиться багато молодих сімей, які побралися у попередні роки. Більшість закоханих обиратимуть громадянські союзи. Українці будуть плодючими. Народжуваність різко зросте. Буде народжуватися більше хлопчиків, ніж дівчаток".

Овен (21.03 - 20.04)

На вас чекають знайомства та романтичні побачення. Час одружуватися і знаходити свою половинку. Поповнення у родині краще не планувати. Жінки важко вагітнітимуть і виноситимуть вагітність.

Тілець (21.04 - 21.05)

Нестача коштів може спричинити конфлікти у сім'ї. Розпадатимуться родини зі стажем. Не висловлюйте коханим претензії з матеріальних питань. Найбільша кількість розлучень буде у травні. Погано почуватимуться літні родичі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Будьте обережними з язиком. Ваші слова можуть бути використані проти вас. Доведеться поконфліктувати з родичами. Легко буде знайти собі приємного співбесідника. Але це не рік ідеальних шлюбів. Тому поспішати до РАЦСів не варто. Стосунки будуть нагадувати валізу без ручки. Доведеться йти на компроміси. Не думайте, що поведінка партнера зміниться. Недоліки сприятимуть відчуженню у стосунках.

Рак (22.06 - 23.07)

Не варто одружуватися. Партнери часто висловлюватимуть незадоволення, ревнуватимуть. Підтримки від коханих годі очікувати. Користуйтеся ними більше, дозволяйте любити себе. Погано складатиметься життя у дружини або чоловіка, дітей і батьків. Доведеться підтримувати дорогих людей у скрутному становищі. Серйозних проблем завдаватимуть діти. Вони робитимуть шкоду, часто хворітимуть від найменшого переохолодження.

Лев (24.07 - 23.08)

Родини з досвідом відчують прохолоду у стосунках. На варто чекати пристрастей від коханих. Одружуватися пари будуть за холодним розрахунком. Приємні новини прийдуть через інтернет або з-за кордону. Вдасться завести стосунки з іноземцями. Доведеться підтримувати зв'язок з престарілими родичами. Народження здорових нащадків можливе, якщо вагітність настане з липня.

Діва (24.08 - 23.09)

Не оновлюйте коло знайомих. Якщо зміните місце проживання, обережно будуйте стосунки з сусідами. Вони можуть створити занадто багато проблем. Тримайтеся на відстані. Ваше сімейне щастя у ваших руках. Проводьте більше часу з рідними, дивуйте коханих приємними сюрпризами. Небезпечно викликати заздрість в оточуючих.

Терези (24.09 - 23.10)

Не найкращий рік, щоб переїжджати до коханих і спробувати жити разом. Ідею громадянського шлюбу поки перенесіть. Тільки зіпсуєте стосунки. Шлюб укладати теж ще зарано. Не провокуйте конфліктів у родині, бо це може призвести до розлучення.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Кохані піднесуть чимало неприємних сюрпризів. Зумійте їх вислухати і пробачити. Важкі життєві ситуації спонукатимуть до творчого самовираження. Створюватимете шедеври – картини, малюнки і сценарії будуть блискавичними. Їх можуть визнати на міжнародному рівні. Підвищується плодючість організму. Поповнення у родині варто очікувати влітку і восени.

Стрілець (23.11 - 21.12)

У першій половині року доведеться перейматися сімейними негараздами. Марно докладати зусиль на покращення. Краще спостерігати за розвитком ситуації. Не утримуйте біля себе людину, яка є серйозним тягарем. Нові партнери принесуть у ваше життя багато щастя і позитивних емоцій.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Стосунки з коханими тішитимуть Вас. Активно підтримуватимуть батьки і друзі. Шлюби будуть щасливими. Пов'яжете життя з людьми, які прийматимуть вас такими, якими ви є. Між партнерами не буде єдності інтересів, але це не позначиться на стосунках. Часто ви будете проводити час у різних компаніях.

Водолій (21.01 - 19.02)

У родині важко буде домовитися з партнером. Підтримки від коханих годі чекати. Ви радше будете друзями, ніж парою. Спробуйте відволіктися від сімейних негараздів. Запишіться на курси іноземних мов, водіння, підвищення кваліфікації. Ви легко можете змінити професію. Довіряйте підлеглим. Нові партнери будуть надійними.

Риби (20.02 - 20.03)

Будете сильно прив'язані до людей, які підтримували вас довгий час. Доведеться рятувати стосунки, які руйнуватимуть партнери. Але деякі стосунки краще відпустити. Рік не сприятливий для шлюбів. Весілля краще відкласти. Риби будуть плідними. Очікуйте на бажану вагітність. Це рік поповнення у родині.

Зараз ви читаєте новину «Близнюкам і ракам не варто поспішати до шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути