пʼятниця, 20 травня 2016 09:59

Як знайти чоловіка для подружнього життя

Як знайти чоловіка для подружнього життя

Знайти чоловіка для подружнього житття досить важко. У когось ще у школі є список яким повинен бути майбутній чоловік, а в когось у зрілому віці немає уявлення про нього. Про це розповідає психолог Яна Кравцова.

" В першу чергу жінка має уявити свого чоловіка. Якщо вміє малювати, навіть створити його портрет, - каже психолог. - Це має бути реальний образ, а не щось емфіричне. Часто жінки саме так уявляють майбутніх чоловіків. Коли прошу описати описують це як хмаринку, яка спуститься з небес, буде неймовірно красивою, доброю, багатою. І одразу жінка має це відчути. Це не так. Кожна жінка створює сама свого чоловіка"

Психолог спершу радить обрати типаж чоловіка, характер і навики, які він повинен мати.

"Не варто ставити критеріїв він має бути багатим і байдуже чим займається. Чоловіки часто досягають багатства у 45-50 років і не без участі дружин. Для початку жінка, яка має вищу освіту має ставити завдання, щоб її чоловік теж мав вищу освіту. Це спільний інтерес, направлення на майбутній розвиток. Вони стоятимуть на одному рівні", - зауважила психолог.

За характером партнера спостерігають кілька тижнів. Жінка до шлюбу має побачити жадібність чи щирість, добре чи погане ставлення до людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири ознаки готовності до одруження

"До мене приходять клієнтки і розповідають, що чоловік не випускає з дому після весілля, забороняє фарбуватися. Але ж це все було помітно і до весілля, - зауважила психолог. - Краще такі особливості обговорити до одруження. Не стидайтеся сходити до його родини і подивитися на відносини з батьками. Розпитайте як батьки познайомились і одружились, хто є лідером в родині, як відносяться до сина. Якщо уклад його сім'ї вам не подобається, а він його підтримує і ставить ці стосунки в приклад, краще розійтися одразу".

Радить бути обережними з алкоголіками, скандалістами, ревнивцями. Якщо ситуацію обговорили, а він не міняється, краще одразу поставити чоловіка на місце.

Зараз ви читаєте новину «Як знайти чоловіка для подружнього життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути