середа, 29 червня 2016 02:34

5 цікавих ідей для проведення дівич-вечора

5 цікавих ідей для проведення дівич-вечора

Стриптиз у виконанні нареченої
Ідея запрошувати на вечірку стриптизера можливо і хороша, але вже досить заїжджена. А от якщо наречена завчасно візьме декілька уроків стрип-денсу, а потім влаштує виступ перед своїми подружками - ось це буде справжнє шоу.

Еротична білизна для нареченого в подарунок
Часто на дівич-вечорі подружки дарують нареченій панчохи та пояси з підв'язками. Потім, всю цю розкіш молода може продемонструвати своєму чоловікові. Але чому ніхто з друзів нареченого не здогадується подарувати йому щось таке, чим змогла б помилуватись сама наречена? Ми пропонуємо подружкам нареченої виправити цю прикру помилку, пише "Наша мама".

Конкурс "Наскільки добре наречена знає свого нареченого"
Тут питання задаються нареченій. Хтось із подружок або всі разом з допомогою нареченого складають список питань про нього, відповісти на які наречена повинна буде на дівочій вечірці. До речі, можна записати на відео відповіді, які даватиме наречена, і потім показати їх нареченому. Можливо, він теж дізнається про себе щось нове.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість букета наречені кидають котів

Рольові ігри
Подружки придумують кілька сюжетів, з якими наречена може зіштовхнутися в процесі сімейного життя, і розігрують сценки на цю тему. Завдання подружок – придумати дуже закручені та смішні ситуації. Завдання нареченої - з честю з них виплутатися.

Піжамна вечірка
Ідея досить проста, але, як знати, можливо саме вам вона підійде ідеально? Подружки збираються вдома у нареченої, в піжамах і бігуді, валяються на дивані, їдять піцу просто з коробки і дивляться сентиментальне кіно. Ніяких коктейльних суконь, складних зачісок та високих підборів. До речі, подібні вечірки можна періодично влаштовувати і після весілля. Скажімо, під час суботніх поїздок чоловіка на полювання або риболовлю.

Зараз ви читаєте новину «5 цікавих ідей для проведення дівич-вечора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути