середа, 01 жовтня 2014 16:00

10 поз уві сні розкажуть які у вас стосунки із партнером

10 поз уві сні розкажуть які у вас стосунки із партнером

Коррін Світ, американський психолог, стверджує, що поза, в якій сплять подружжя та коханці, розповідає про стосунки більше, ніж можна припустити.

Є десять основних позицій для сну, за якими можна визначити таємний підтекст ваших взаємин з чоловіком, нареченим, коханцем або партнером.

Знайдіть позу, в якій ви спите зі своєю "половинкою" в нашому фототесті:

1. Черепиця.

Коли обидва партнера засипають, лежачи на спині, але при цьому жінка спить головою на тілі чоловіка, це може говорити про те, що вона залежить від нього. Психолог стверджує, що в таких відносинах можна говорити про домінування чоловіка: він як би пригнічує жінку, примушує її бути не тільки коханкою, але і відданим товаришем.

2. Ложка.

Звичка спати "ложечкою", коли сідниці партнерки стикаються з геніталіями партнера, є найбільш поширеною серед всіх пар. Особливо характерна вона для молодих сімей, які живуть разом від трьох до п'яти років. Психолог говорить: "Якщо жінка спить спиною до обіймаючого її чоловіка, це може говорити про її сильну емоційну залежність від партнера. Ця поза забезпечує жінці відчуття спокою і надійності, а чоловікові дає відчуття влади над своєю партнеркою, так само як і обов'язок піклуватися про неї". Ця поза, як стверджують дослідники, вказує на те, що у відносинах все в порядку, романтична фаза ще не закінчилася.

3. Медовий місяць.

Поза, в якій партнери сплять обличчям один до одного, обійнявшись, каже, характерна для сильно закоханих пар. Зазвичай так сплять люди, які часто займаються один з одним сексом і майже завжди - пари, стосунки яких тільки починають розвиватися. У той же час психотерапевт з Нью-Йорка Елізабет Флінн Кемпбелл каже, що така поза може говорити про надмірно заплутані відносини, коли люди сильно залежать один від одного і бояться, що їх відносинам щось загрожує.

4. Колиска закоханих.

Чоловік спить на спині, жінка - на животі на його плечі. Така поза для сну характерна для пар, у яких чоловік постійно проявляє турботу про жінку і займається її вихованням.

5. На прив'язі.

Ця поза нагадує першу, але має одну важливу відмінність: тіла чоловіка та жінки в ній майже не стикаються. Мова про обійми не йде. Ця поза може говорити про те, що і чоловік, і жінка, цінують незалежність у своїх відносинах, але при цьому довіряють один одному. Ступінь прихильності партнерів один до одного в цьому випадку не така велика, як зазвичай.

6. Замок з ніг.

Ця позиція говорить про дві речі. По-перше, це може означати, що партнерам не дуже комфортно один з одним. Вони сплять разом швидше з необхідності фізичної близькості, а не духовної. По-друге, така поза може говорити про те, що у партнерів - прямо протилежні характери. Наприклад, чоловік може цінувати комфорт, жінка - його незалежність.

7. Переслідування.

Ця поза, коли чоловік спить на боці, а жінка обіймає його ззаду, говорить про те, що як мінімум один з партнерів відчуває себе в таких відносинах незатишно і підсвідомо хоче втекти. Однак все може бути і простіше, підкреслюють психологи: чоловік лише хоче більше свободи, ніж здатна надати йому ця жінка.

8. Дзен-стайл.

Ця позиція характерна для пар, які у відносинах вже досить довго. Вона - компроміс між зв'язаністю і незалежністю партнерів. Вона дозволяє створювати фізичний контакт уві сні, але при цьому ніхто з партнерів не стримує один одного. Якщо подружжя спить таким чином, це означає, що у відносинах, швидше за все, все в порядку.

9. Скелелаз.

Так зазвичай сплять пари, як мінімум один член яких затаїв на партнера гнів або образу. Така поза - ознака того, що у відносинах щось не в порядку. Правда, все може бути значно простіше: одному з партнерів може докучати хропіння своєї другої половинки. Або в кімнаті просто занадто спекотно для того, щоб притискатися один до одного.

10. Поза Краба.

Таке становище партнерів під час сну може означати, що зараз у відносинах, все, може, і в порядку, але недавно в них виразно існували серйозні проблеми. Така поза для сну - несвідомий натяк партнеру на те, що образа і біль не пройшли.

Зараз ви читаєте новину «10 поз уві сні розкажуть які у вас стосунки із партнером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути