понеділок, 13 червня 2016 23:57

 Мільйонер Іван Саввіді одружив сина в Греції
11

Мільйонер Іван Саввіді, засновник холдингу "Агроком", власник компанії "Донський Тютюн", головний акціонер футбольного клубу ПАОК, політик і меценат, влаштував своєму старшому нащадкові велике грецьке весілля, пише Tatler.

У тому, що весілля буде саме грецьким, сумнівів бути не могло. Проживає Саввіді в Ростові-на-Дону, але серцем він завжди в країні, де є все — адже там його коріння: він народився в селі Санта в Грузії, де з давніх часів селилися грецькі колоністи. Звідси — ще одна посада Саввіді: президент національно-культурної автономії греків Росії. І звідси ж — імена улюблених синів: Георгіс і Нікос.

Нареченою 24-річного Георгіса стала Яна Худякова. Вінчалися молодята у церкві Святого Духа в Салоніках, повінчав пару особисто Патріарх Олександрійський Феодор II.
Наречена красувалася в пишному кутюре Elie Saab. Перевдягтися у зручну сукню Яна не захотіла навіть заради танців в Будинку Уряду (сім'я Саввіді активно брала участь у реставрації будівлі) — там всю ніч гримів банкет на 600 осіб.

Тамадою був весільний генерал Андрій Малахов, а зі сцени гостей розважали Кеті Топурія, Григорій Лепс, Сосо Павліашвілі та Баста.

Читайте також: ТОП-7 незвичайних весільних букетів

Нагадаємо, російський мільярдер зі списку Forbes Самвел Карапетян влаштував своєму 23-річному сину Саркісу коштовне весілля. За підрахунками "Комсомольської правди" на святкування витратили близько двох мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину « Мільйонер Іван Саввіді одружив сина в Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути