неділя, 12 лютого 2006 16:01

Зарядка для мобільного "з моторчиком"

У столичному магазині "Ньюеплтон" на бульварі Тараса Шевченка, 60 продають цікавинки, яких у інших магазинах не знайдеш.

На День святого Валентина, наприклад, підійде рамка для фото у формі куба, який висить у повітрі (система на магнітах). Коштує таке "диво" 465 грн. Є рамки-фотоальбоми, де до кожного знімка можна "набалакати" аудіокоментар на 10 секунд. Щоправда, такий подарунок обійдеться у понад 800 грн.

Мені, як людині практичній, сподобалася ручна підзарядка для мобільного (87 грн): крутиш ручку — батарея заряджається. Незамінна річ у походах, коли до найближчої розетки сотні кілометрів. Доповнюють комплект роз"єми для телефонів "Нокіа", "Сіменс" та "Самсунг". Ще один предмет у подорожі буде як знахідка — мініатюрна лампа, що чіпляється на книжку (164 грн).

Із найоригінальніших речей — ручка для релаксації з силіконовою кулькою (90 грн) та ручка, що сканує гроші "на вошивість", тобто, даруйте, на фальшивість (128 грн), невеличкі шкіряні подушки-масажери (109 грн), кулька "для прийняття рішень" (503 грн), настільний годинник на магніті (171 грн).

Зараз ви читаєте новину «Зарядка для мобільного "з моторчиком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути