понеділок, 05 грудня 2016 07:05

Суп із гарбуза присмачують смаженою цибулею

— Густий гарячий суп із запеченого гарбуза взимку — моя улюблена їжа. Обожнюю гарбуз і придумую з нього страви, — каже Наталія Святна, 33 роки, із Києва.

Півкіла гарбуза нарізає ­великими квад­ратами. Змащує ­олією. Викладає на деко і запікає при температурі 180°С 20 хв., поки не стануть ­м'якими.

Запечений овоч збиває блендером. Додає трохи гарячого овочевого бульйону та сік половинки лимона. Вкидає чайну ложечку потертого імбиру та чотири зубчики часнику, посипає каррі.

— А от цибульку підсмажую на гарячій сковорідці. Так виходить смачніше. Іноді додаю в підсмажку трохи тертої моркви, грибів.

Цибулину кришить кільцями, підсмажує. Подрібнює все до однорідного пюре, додавши сіль, перець та спеції.

— Солодкуватий овочевий смак можна підкреслити вершками або маслом.

Додає в тарілки з супом свіжу зелень: петрушку та кріп.

Зараз ви читаєте новину «Суп із гарбуза присмачують смаженою цибулею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути