четвер, 12 листопада 2009 19:07

Суп із кокосового молока подають у горіху

У ресторані турецької та марокканської кухні "Амулет" весілля на 50 осіб обійдеться у 30 тис. грн. На перше тут подають крабовий суп на кокосовому молоці "Райський острів".

Страву наливають у кокосовий горіх. Густий овочевий суп приносять до столу в сковорідках. На друге готують турецький рис із чорними бобами та картопляне рагу з імбиром і карі. На десерт — пахлава, фісташкові кекси з ванільними і фруктовими льодяниками, жасминові чіпси у лимонно-шоколадному соусі.

Наприкінці вечора нареченим дирекція закладу дарує амулети і талісмани з Марокко, які символізують міцність сім"ї.

Ресторан "Будьмо" за 25 тис. грн влаштовує виїзні весілля. Стіл накриють на березі Дніпра, у лісі або вдома. Пропонують українську кухню.

— Улітку люди бояться робити весілля на природі через мух і спеку, — каже менеджер  30-річний Олександр.Столи застеляємо скатертинами. Страви подаємо, коли люди сидять за столами. Нічого не портиться, бо ми усе тримаємо у холодильниках. Про мух можна забути. Жодна не встигне за зголоднілими гостями.

Зараз ви читаєте новину «Суп із кокосового молока подають у горіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути