вівторок, 26 липня 2016 05:30

Персики для десерту беруть перестиглі

Автор: ФОТО З САЙТА www.comode.kz
  Парфе — холодний десерт.  Готують з вершків, сиру, фруктів та цукру
Парфе — холодний десерт. Готують з вершків, сиру, фруктів та цукру

— Парфе — холодний десерт. Готують з вершків, сиру маскарпоне, цукру та ванілі. Їх збивають. Потім масу виливають у металеву форму та заморожують, — говорить столичний кулінар 29-річна Аліна Зеленська. — Роблю такі десерти з сезонними фруктами й сиром.

Миє по півсклянки чорниці та малини, 0,5 кг перестиглих персиків. Видаляє кісточки. Давить фрукти виделкою й перетирає з 4 ст. л. цукру.

— Залишаю на півгодини, щоб пустили сік. Замість маскарпоне використовую жирненький творог.

Бере 500 г сиру. Всипає 100 г цукру й ванілін. Збиває склянку вершків. Додає в сирну масу. Ретельно перемішує все блендером. У форму шарами викладає сирну масу й пюре з персиків. Ставить на 1 год. у морозилку. За 60 хв. до подачі на стіл переставляє в холодильник. Викладає парфе на блюдо. Розрізає на частини. Посипає горіхами. Подає у скляних чашах.

Зараз ви читаєте новину «Персики для десерту беруть перестиглі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути