понеділок, 22 грудня 2014 07:05

Батон натирають часником

— Італійську закуску брускету подають перед основною стравою, — каже киянка Марина Гопко, 34 роки. — Це гарячий бутерброд. Він добре пробуджує апетит.

Дрібно ріже кубиками три помідори й цибулину. Змішує в мисці. Вичавлює зубчик часнику. Заправляє страву сушеним базиліком, орегано, сіллю та перцем, додає оливкову олію. Перемішує, ставить у холодильник. Французький батон ріже на 12 частин по діагоналі. У розігріту до 190° духовку ставить на 5 хвилин підрум'янитися.

— Кожну грінку натираю часником. Викладаю на них помідорну суміш і порізаний кільцями сир моцарела або фета. 200 грамів вистачить на батон. Зменшую температуру до 120 градусів і ставлю бутерброди знов у духовку, поки сир не попливе. Це 2 хвилини. Їдять брускету одразу.

Зараз ви читаєте новину «Батон натирають часником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути