пʼятниця, 21 жовтня 2016 13:14

Золото, срібло та оксамит: образи зірок на прем'єрі в Лос-Анджелесі

У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра фантастичного фільму "Доктор Стрендж". На червону доріжку вийшли виконавці головних ролей: Бенедикт Камбербетч, Рейчел МакАдамс, Роберт Дауні-молодший та Тільда ​​Суїнтон.

Вбрання з металізованого жаккарду колумбійського бренду Haider Ackermann обрала Тільда ​​Суїнтон. Сукня створена ексклюзивно для акторки з речей нової весняно-літньої колекції. Дизайнер об'єднав довге вбрання без рукавів та топ зі схожою кроєм рукавів. Доповнили образ зірки металізовані аксесуари - класичні човники та тонкий пояс. Вухо прикрасила лаконічна вертикальна каффа — сережка, що вертикально перетинає все вухо.

Автор: vogue.ua
 

Акторка Рейчел МакАдамс з'явилася в сукні Atelier Versace сріблястого кольору. Прямий силует спідниці доповнив великий розріз та бант на талії, а також корсетний верх.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе відвідує ресторани Нью-Йорку в українських аксесуарах

Роберт Дауні-молодший обрав костюм з камуфляжним вставками Givenchy. Доповнив образ чорною футболкою, кедами та великими окулярами з напівпрозорими лінзами.

Автор: vogue.ua
 

Віддав перевагу класиці виконавець головної ролі - Бенедикт Камбербетч. Актор одягнув оксамитовий жакет, білу сорочку та чорні брюки під лакові туфлі.

Автор: vogue.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Золото, срібло та оксамит: образи зірок на прем'єрі в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути