вівторок, 19 серпня 2014 11:50

Восени в моді буде геометричний манікюр і чорно-білий "френч"
5

Осінь диктує правила моди як на одяг, так і на весь beauty-образ. Тренди манікюру теж кардинально зміняться. Пропонуємо вам ознайомитися з новими тенденціями модного манікюру і підготувати осінні образи.

Color-blocking

 

Восени одним з найбільш популярних трендів в манікюрі стане сolor-blocking, отож вміння гармонійно комбінувати різні відтінки стане в нагоді вам в цьому сезоні. Топ-майстер з манікюру Кеті Джейн Хьюз пропонує стильний варіант місячного нейл-арту в бежевих і золотих тонах.

Гострі кути

 

Nail-спеціаліст Наомі Ясуда знову повертає нас до популярної в минулому сезоні геометрії. Правда, цього разу малюнок на нігтях в жодному разі не повинен бути ідентичним. Чіткі лінії і асиметрія тільки вітаються.

Мерехтіння золота

 

Багатство і розкіш золота не залишить байдужою жодну дівчину - впевнений майстер манікюру Наїм Хан. Особливо трендово будуть виглядати нігті в кольорах металу з матовим покриттям.

Класичний монохром

 

Поєднання чорного і білого складно назвати свіжим, але при правильній подачі воно набуде зовсім іншого значення. Так, nail-стиліст Джин Сун Чой пропонує відійти від традиційного французького манікюру за допомогою незвичайного колірного поєднання у вигляді монохрому.

Кришталева білизна

 

Білий сам по собі є дуже символічним і знаковим кольором, тому складно уявити його цілковиту відсутність у світі моди. Цієї осені він проявить себе на всі 100%, а не тільки в акцентах і деталях. Експерт бренду Essie Мішель Саундерс стверджує, що манікюр в стилі total-white відхопить перші місця в хіт-параді найбільш популярних трендів сезону.

Зараз ви читаєте новину «Восени в моді буде геометричний манікюр і чорно-білий "френч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути