понеділок, 20 жовтня 2014 15:31

Віктор Анісімов показав чудернацькі головні убори і шкіряні комбінезони
32

Фото: UFW-35

На Ukrainian Fashion Week дизайнер Віктор Анісімов презентував колекцію одягу для мережі магазинів TAGO. На показі був аншлаг. Подивитися на колекцію Анісімова прийшов перукар В'ячеслав Дюденко разом з дружиною Іриною, телеведучий Ігор Посипайко, співачка Еріка та Даша Астафьева.

На подіумі моделі демонстрували теплі об'ємні светри, теплі куртки, комбінезони із шкіри та трикотажу. Також у колекції було багато головних уборів: капелюшків та масивних плетених шапок.

"TAGO — це чіткий формат з обмеженими рамками. Враховував це при створенні колекції. Основні кольори - сірий та чорний. Їх розбавив яскравими аксесуарами — накладними кишенями, сумками та масивними сережками. У моїй колекції багато головних уборів. Це — символізм і кожен може трактувати його по-своєму. Для когось це каска на голові солдата, а для когось — вінок на голові красивої жінки", - розповів Віктор Анісімов на прес-конференції після показу.

"Багато одягу із моєї колекції влітку носити не вийде. Коли створюю свої колекції, ніколи не орієнтуюся на сезони. Зараз осінь, як можу я шити літній одяг? Щоб носити мій одяг, не треба чекати літа. Купуйте і носіть його прямо зараз", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Анісімов показав чудернацькі головні убори і шкіряні комбінезони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути