вівторок, 31 березня 2015 11:45

Відомий манекенник викладає математику в лондонському коледжі
11

Найсексуальнішим вчителем математики в світі був визнаний 26-річний П'єтро Боселл. Хлопець не тільки викладає в коледжі, але так само працює моделлю.

П'єтро народився в місті Неграр (Італія) і переїхав до Великобританії для того, щоб викладати в Університетському коледжі Лондона. Смуглявий брюнет з пронизливим поглядом, точенными вилицями і підтягнутим тілом відразу ж зацікавив студентів. Один з них, Аріф Азли, навіть спробував знайти вчителя в соцмережах. Хлопець знайшов Instagram Боселлі і дізнався, що його викладач насправді популярний манекенник.

П'єтро має докторську ступінь у галузі машинобудування. Спочатку він працював в якості асистента, а потім і викладача в Університетському коледжі Лондона. Дивовижний факт: в 2014 році він виграв Чемпіонат Європи з фітнесу. У Боселлі в портфоліо є навіть рекламна кампанія для Giorgio Armani.

Зараз ви читаєте новину «Відомий манекенник викладає математику в лондонському коледжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути