вівторок, 30 вересня 2014 13:24

В Україні пройде 35-й Ukrainian Fashion Week
3

3 15 по 19 жовтня у Мистецькому Арсеналі понад 50 дизайнерів представлять колекції весна-літо 2015 в рамках модних показів, інсталяцій та презентацій.

Незважаючи на ситуацію в Україні, як і в березні, оргкомітет Ukrainian Fashion Week проведе головний модний захід країни в повному обсязі та за міжнародними стандартами.

"Ukrainian Fashion Week, паралельно з традиційними показами колекцій дизайнерів, зробить акцент на альтернативних форматах – кілька art-fashion просторів та іменних fashion spaces стануть яскравими майданчиками для знайомства з дизайнерами, що вважають за потрібне урізноманітнити форму презентації свого бачення сезону весна-літо 2015. Новим форматом для іноземних дизайнерів стане участь у спеціальних просторах, присвячених тій чи іншій країні. У жовтні ми запросили Чехію та Грузію. На наступний сезон ми очікуємо на "простори" Великої Британії та Польщі. Найбільш важливими зараз для Тижня моди є контакти з нашими зарубіжними колегами. І ми вдячні багатьом із них за готовність не просто приїхати на Ukrainian Fashion Week, а провести у межах його офіційної програми воркшопи, лекції та консультації", – коментує голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська.

Обличчям нового сезону Ukrainian Fashion Week стала відома в Європі під ім`ям Appoline, українська модель Ольга Рождественська.

20-річна модель агенції "Linea 12" співпрацювала з такими відомими Домами, як Miu Miu, Issey Miyake, Prada, Armani та іншими. Вона також є улюбленицею українських дизайнерів. А оргкомітет Тижня моди своїми рекламними кампаніями, вже традиційно, продовжує знайомити українців з обличчями відомих у світі українських моделей. Стилістом зйомки рекламної кампанії виступила fashion-редактор Esquire, експерт Best Fashion Awards Тетяна Кремень, фотографом – Інна Франко. Для зйомки було обрано одяг українських брендів: WHATEVER, Litkovskaya, sasha.kanevski x Ali Saulidi, LAKE, FROLOV та прикраси Macabre gadgets. Образ було доповнено зачіскою від Євгена Голдунова та візажем від Катерини Харланової.

Зараз ви читаєте новину «В Україні пройде 35-й Ukrainian Fashion Week». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути