вівторок, 31 березня 2015 19:55

В тренді сукні синіх кольорів зі смарагдовими відтінками – дизайнер
11

Фото: надані Анастасією Івановою

Головні модні кольори суконь весняно-літнього сезону- це сапфіровий синій, небесно-блакитний та м'ятний. Дизайнер Анастасія Іванова розповіла кореспонденту Gazeta.ua про фасони суконь та які кольори в тренді цього сезону.

"Це відтінки природи. Кольори неба, моря та сонця. Вони яскраві, але не ріжуть око, - говорить Анастасія. - Глибокий синій колір красиво поєднується зі смарагдовим. Ці кольори можна гарно комбінувати. Вони немов переливаються один в одного, створюючи просто неймовірний образ. Небесно-блакитний добре комбінується з темними синіми відтінками. А м'ятний - з пастельними. Йому підійдуть сірий, білий, молочний, блідо-фіолетовий тони".

У моді — сукні з красиво підкресленою лінією талії. Радить слідкувати аби акцент був чітко на ній, не вище і не нижче. Елегантніше виглядають пояски тонкої і середньої ширини.

 

"Жінкам маленького зросту не варто одягатися у вільні і мішкуваті сукні. Вони зроблять візуально ще нижчими. Пасуватимуть сукні обтягнутих силуетів. Маленький зріст добре коректують пишні і короткі спідниці. А ось довжина "міді" - не кращий варіант в такому випадку, оскільки "забирає" ще кілька сантиметрів зросту, - додає дизайнер. - Високий зріст завжди вважався гідністю. На таких дівчатах будь-який одяг виглядає бездоганно. Підійдуть сукні будь-якої довжини, а ідеальний вибір — довгі сукні та сарафани. Також у весняно-літньому сезоні сміливо можна носити "лялькові" міні-сукні. Втім, якщо ноги не ідеальні - від таких фасонів краще відмовитися".

Правильно підібрана сукня завжди допоможе приховати будь-які недоліки фігури. Для жінок з пишними грудьми рекомендує обрати фасон сукні з обтягнутим верхом і пишним низом.

"Якщо різниця об'ємів верхньої та нижньої частини тіла невелика, підійдуть однотонні сукні прямого або трохи вільного крою. Красиво і пікантно у цьому випадку виглядатимуть сукні з V-подібним вирізом чи сукні без рукавів з напівкруглим вирізом" — додала Іванова.

Сукня з довжиною 5-7 см нижче коліна зробить ноги стрункішими. Тим більше, що ця довжина — міді зараз в тренді. Вона додасть ніжкам витонченості.

"Не треба забувати про взуття на підборах. Тільки каблук відрізняє справжню леді від звичайної простої дівчини. Красиво підібране взуття на підборах завжди ідеально доповнить жіночний образ. Ще краще якщо туфлі чи босоніжки матимуть такі ж елементи, як у сукні. Для аксесуару можна обрати сумочки і клатчі, обтягнуті тією ж тканиною, з якої створений одяг. Завершать образ стильні прикраси у вигляді "скіфських" — підсумувала Анастасія.

Зараз ви читаєте новину «В тренді сукні синіх кольорів зі смарагдовими відтінками – дизайнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути