четвер, 03 вересня 2015 14:30

Українська модель в інвалідному візку збирається підкорити подіуми Нью-Йорка
9

Нестандартні моделі вже давно стали родзинками в модній індустрії. В Україні з цим ще не зовсім звикли працювати і найчастіше агентства відмовляють у співпраці чарівним красуням з особливостями.

21-річна Олександра Кутас прикута до інвалідного візка з самого народження. Але не дивлячись на це, дівчина впевнена в тому, що обмежені можливості не стануть перешкодою на шляху до її мрії стати моделлю.

Впевнена в собі брюнетка брала участь у безлічі виставок і навіть була запрошена на роботу в якості хостесс на Ukrainian Fashion Week. Олександра впевнена, що робота на таких унікальних світських подіях – відмінна можливість почати кар'єру в світі високої моди.

"Вперше я захотіла стати моделлю в 16 років. Одного разу в кафе мене помітив фотограф і запросив на зйомку. Це мене настільки надихнуло, що я зрозуміла – хочу бути моделлю", – зізналася Олександра Кутас.

Дівчина запевняє, що у неї дуже багато ідей, як допомогти моделям з обмеженими можливостями. Своїми думками дівчина планує поділитися з дизайнерами наступного Тижня моди в Києві.

До речі, під час лютневого New York Fashion Week італійський дизайнер модного будинку FTL MODA Антоніо Урзі вивів на подіум моделей на інвалідних візках. Дівчата продемонстрували нову колекцію бренду.

Але, незважаючи на прогрес в fashion-індустрії, Олександра каже, що багато агентств відмовилися працювати з нею через інвалідність.

"Я буду продовжувати писати різним модельним агентствам. Моя мрія – з'явиться на подіумі на Нью-Йоркському тижні моди. Одного разу я зроблю це. Адже я вирішила бути моделлю, і ніщо не стане на моєму шляху", – сказала Олександра Кутас.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель в інвалідному візку збирається підкорити подіуми Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути