четвер, 07 квітня 2016 18:39

Шкарпетки з Мона Лізою одягають під сандалі
7

У продажі з'явилися шкарпетки з картинами всесвітньо відомих художників Леонардо да Вінчі, Вінсента Ван Гога, Поля Гогена, Едварда Мунка, Анрі Матісса, Фріди Кало та інших знаменитих художників. Саме такі шкарпетки модно носити з босоніжками, сандалями і туфлями.

Читайте також:Шкарпетки з босоніжками: як носити модний сміливий тренд

"Цього року шкарпетки стали незамінним трендом, - розповідає столичний стиліст Яна Сорокіна. - Вперше в історії світові дизайнери дозволили чоловікам носити сандалі разом зі шкарпетками. Цей же тренд стосується й жінок"

Дизайнерські шкарпетки представив проект "Art Socks". Це спільний проект стиліста Кейта О'Брайена і фотографа Девіда Кітза. Шкарпетки зроблені з нейлону та бавовни.

"Ці шкарпетки будуть гарно виглядати і на чоловічих і на жіночих ногах. Головне, одяг підбирати в тон шкарпеток, щоб вони служили продовженням образу. До такого образу не потрібні аксесуари. Картина вже є аксесуаром. Також, не варто "важкі картини" вдягати на дитячі ніжки", - додала стиліст.

Придбати такі шкарпетки можна за 89 гривень. Продавці формують набори художніх витворів за 400 гривень. В них входить 5 картин-шкарпеток. Зауважують, що такі шкарпетки не соромно подарувати на свято близьким.

Нагадаємо, цього року дизайнери вперше показали чоловічу колекцію, де чоловіки вийшли на подіум в шкарпетках і босоніжках.

Зараз ви читаєте новину «Шкарпетки з Мона Лізою одягають під сандалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути