вівторок, 12 липня 2016 13:17

Образ Папи та одяг католицьких священників — шикарна колекція від дизайнерів Dolce&Gabbana
10

Фото: vogue.ua

Показ модного бренду Dolce & Gabbana влаштували у Неаполі в рамках Alta Moda - італійського аналога Тижня Haute Couture. Музою вечора та всієї колекції стала 81-річна акторка Софі Лорен.

Автор: vogue.ua
 

"Це моя земля, моє місце і це набагато більше, ніж просто одяг, - заявив дизайнер Доменіко Дольче. - Софі народилася недалеко звідси. У Неаполі було знято безліч фільмів за її участю. Ми просто не могли вибрати інше місце".

У самій колекції відчувався сильний вплив барокового стилю. Він переважає в архітектурі старого Неаполя та церковного одягу. Деякі сукні практично повністю копіювали шати католицьких священиків та самого Папи.

Також можна було впізнати вбрання самої Софі Лорен. Вихід моделі в купальнику з стрічкою Miss Eleganza нагадував про перші кроки майбутньої актриси. Вона брала активну участь у конкурсах краси. В скромних сукнях шанувальники Лорен впізнали її екранні образи з ранніх фільмів.

Дизайнери Доменіко Дольче та Стефано Габбана не звикли стримувати почуттів і емоцій. В колекції високої моди їхня фантазія розігралася ще сильніше. Образи вони прикрасили золотом, парчею, квітами, бантами, вишивкою.

Моделі вразили глядачів своїми поєднаннями фактур та тканин. Пишні спідниці з принтами із квітів поєднали з розшитими золотом корсетами. До клітчатих блуз додали спідниці з аплікаціями з квітів та надписів.

Неймовірним став образ у стилі сучасної шикарної кармен — довга пишна спідниця червоного кольору зі шлейфом та корсет з аплікаціями.

Модельєри зробили великий акцент на аксесуари. Моделей прикрасили громіздкими намистами з хрестами, довгими сережками, каблучками, аплікаціями з квітів та діадемами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найрозкішніші сукні Тижня високої моди в Парижі - колекція Елі Сааба

Зараз ви читаєте новину «Образ Папи та одяг католицьких священників — шикарна колекція від дизайнерів Dolce&Gabbana». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути