понеділок, 16 січня 2017 19:56

Назад в минуле: стиль 70-их на піку популярності
10

Фото: vogue.ua

Дизайнер Міуччіа Прада представила нову колекцію під час Тижня чоловічої моди в Мілані. Об'єднала воєдино жіночу та чоловічу частини. Загальний настрій нового сезону просякнутий естетикою сімдесятих років. Теплі відтінки та м'які фактури поєднали з блискучою шкірою та хутряними аксесуарами.

"Я думала про настільки велику кількість речей під час роботи над цією колекцією, що описати джерело мого натхнення декількома словами буде складно. Однак загальна ідея у неї все ж є - це рух від більшого до меншого. Від загального до конкретного. Поки світ стає дедалі більш глобальним, я хотіла показати його просту та реальну сторону", - розповіла Міуччіа Прада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батистові, джинсові та оксамитові тканини - колекція французького кіно

На подіум вийшли моделі в яскравих кольорових кофтах з ангори, шкіряних піджаках та брюках зі хутряними вставками. Образи доповнили довгі теплі шкарпетки з квітчастими принтами.

Велику увагу приділили аксесуарам. На светри одягнули намисто з мушель, брюки доповнили пасками з кольорового хутра. На сумки нанесли арт-принти, прикрасили хутром та залізною фурнітурою.

Напередодні весняно-літнього сезоні модні бренди активно представляють нові рекламні кампанії. Французьку марку Balmain вже з березня представлятимуть відразу три топ-моделі - Наташа Полі, Даутцен Крез та Ізабелі Фонтана.

Дівчата позували в яскравих топах та брюках-кльош з пітоновими принтами. Для повсякденних виходів продемонстрували образи з брюками та довгими накидками. У моді залишився колір хакі та насичений помаранчевий.

Зараз ви читаєте новину «Назад в минуле: стиль 70-их на піку популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути