понеділок, 23 січня 2017 15:28

Модні акценти: як обрати базові аксесуари

Правильно підібрані аксесуари розставляють в образі акценти. У гардеробі справжньої модниці обов'язково мають бути базові аксесуари. До них належать сумки та прикраси.

Сумки - велика, маленька та вечірня. Перша - чорна, темно-сіра або темно-синя. Саме ці кольори вважаються нейтральними та універсальними. Головна вимога — аксесуар має бути зі справжньої шкіри або якісного текстилю. Дві інші сумки можуть бути більш простими. Маленьку повсякденну бажано обрати на ланцюжку або ремінці через плече. Такий варіант можна поєднати з пальто або курткою. Для вечірнього заходу необхідний клатч. Оберіть варіант прикрашений блискітками, гіпюром або металевою фурнітурою.

Автор: pinterest.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові туфлі Jimmy Choo - аплікації з квітів та блискіток

Прикраси — підвіска на ланцюжку, браслет та годинник. Підвіска має бути на довгому ланцюжку. Такий варіант візуально витягує силует. Браслет - широкий сяючий, металевий. Носити можна з чим завгодно: з футболкою та джинсами, вечірньою сукнею або діловим костюмом. Для повсякденного образу головний акцент - годинник. Надайте перевагу нейтральному чоловічому варіанту. Грубість форми та масивність підкреслять ніжність жіночого зап'ястя.

Автор: pinterest.com
 
Німецька художниця та ювелір Надія Бутендорф створює моторошні аксесуари у вигляді людських вух та пальців. Вироби створені з силікону. Мають різні кольорові забарвлення, що підходять під людський тон шкіри.
Зараз ви читаєте новину «Модні акценти: як обрати базові аксесуари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути