пʼятниця, 03 лютого 2017 12:55

Мода на любов: в тренді яскраві сукні, в'язані накидки та сексуальні боді
14

Фото: bestin.ua

Другий день Mercedes-Benz Kiev Fashion Days відзначився яскравим показом бренду T. Mosca від дизайнерів Катерини Квіт та Оксани Голубченко.

Модну програму відкрила відома модель Алла Григор'єва. Білосніжний комплект з топу, коротких шортів, високих гетрів та строкатого пальто з перших хвилин привернули увагу модників. Далі на подіумі з'явилися довгі в'язані кардигани, брючні костюми з жакетами на запах, подовжені сукні-светри з сітчастими вставками.

У моді залишилися речі з трикотажу, написи з паєток, декор зі страз, багатошарові образи, піжамні костюми та сексуальні боді.

Одяг також продемонструвала переможниця третього сезону шоу "Супермодель по-українськи" Марія Гребенюк. Класичний жакет персикового кольору доповнили спортивними нотками, поєднали з сукнею біло-сірого кольору з люрексу. Яскравим акцентом став напис на спині, що викладений з паєток, - "Любов".

Показ завершився кільцевим обрамленням — Алла Григор'єва вийшла на подіум з донькою дизайнера Оксани Голубченко. Продемоснтрувала шикарну вечірню сукню червоного кольору. Вбрання зшите з атласу, прикрашене об'ємними воланами знизу та спині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хутряні рукава, яскраві очі і кучеряве волосся - у Києві стартували дні моди

"Емоції у всіх різні. У нашій колекції любов теж різна - і сіра, і чорна, і біла. Ми закінчили показ образами білого та червоного кольорів, що символізують чистоту та пристрасть. Так ми показуємо нашу віру в те, що любов в кінцевому підсумку повинна приносити кожному щастя ", - поділилася Оксана Голубченко на бекстейджі.

Варто зауважити, одяг з нової колекції осінь-зима 2017/18 вже з'явився у продажу на одному з модних сайтів. Вартість починається від 3 тис. грн.
Зараз ви читаєте новину «Мода на любов: в тренді яскраві сукні, в'язані накидки та сексуальні боді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути