середа, 06 травня 2015 14:30

Квадратна оправа сонцезахисних окулярів скоректує округлу форму обличчя
5

Володарям обличчя у формі трикутника або серця ідеально підходять окуляри- "метелики". Але будьте обережні з великими і широкими моделями сонцезахисних окулярів, які візуально збільшують верхню частину обличчя.
Ідеальною моделлю сонцезахисних окулярів для круглого обличчя стануть квадратні. Правильна і сувора оправа зламає округлість обличчя і скоректує дрібні недоліки. Тільки в жодному разі не вибирайте круглі окуляри розміром XXL, які мають властивість закривати півобличчя. Вони тільки зроблять акцент на круглій формі обличчя.
Якщо форма вашого обличчя нагадує квадрат, зупиніть вибір на стильних авіаторах і окулярах зрізаної округлої форми. Такі моделі чудово поєднуються з квадратною формою обличчя і пом'якшують жорстку лінію скул і підборіддя. У той же час слід уникати квадратних і прямокутних окулярів, оскільки вони мають властивість робити обличчя ширшим.
Людям з овальним типом обличчя, точно так само як і з серцеподібною, підходять всі типи і моделі окулярів. Однак їм складніше визначитися з вибором і необхідно дотримуватися кількох нехитрих правил, зокрема:  -Оправа окулярів в жодному разі не повинна виступати за контури обличчя.  -Верхня лінія окулярів не повинна підніматися вище лінії брів, а бути на одному з ними рівні.
Володарям трохи витягнутого обличчя підійдуть великі круглі, квадратні окуляри в стилі 70-х. Також ви стильно будете виглядати в окулярах з великими панорамними скельцями.

Стильні сонцезахисні окуляри є must-have кожного весняно-літнього сезону. Для того, щоб образ був гармонійним і завершеним, окуляри слід вибирати за типом обличчя.

Як визначити підходящу модель для вашої форми обличчя, дивіться і читайте в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Квадратна оправа сонцезахисних окулярів скоректує округлу форму обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути