середа, 11 січня 2017 18:37

Королева Іспанії здивувала модним образом на класичний манер

Діловий стиль у новому 2017 році швидко набирає популярність серед знаменитостей. Наслідуючи класику чоловічого дрес-коду чорні та сині відтінки замінили на темно-синій колір. У такому образі з'явилася королева Іспанії Летиція. Прийшла на ​​ділову зустрічі Асоціації по боротьбі з раком.

Летиція обрала темно-синій костюм Hugo Boss з брюками вільного крою на манер чоловічих. Костюм доповнила шкіряним портфелем того ж бренду.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хейлі Болдуін одягнула відверту сукню на благодійний захід

Варто зауважити, що образ монаршої персони не був позбавлений ​​жіночності та сексуальності. Родзинку додали класичні туфлі-човники в колір брюк іспанської марки Magrit. Вовняне пальто Hugo Boss з поясом на талії натякнуло на нові закони стилізації: діловий синій виглядає впевнено тільки в комбінації з діловим синім.

Автор: vogue.ua
 
Королева Іспанії Летиція продемонструвала вміння поєднувати в одному образі тенденції сезону та правила ділового стилю. На ювілей однієї з найбільших мультимедійних компанії країни прийшла в шкіряних кюлотах, білосніжній шовковій блузі та витончених туфлях-човниках.
Зараз ви читаєте новину «Королева Іспанії здивувала модним образом на класичний манер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути