вівторок, 26 липня 2016 11:35

Княгиня Монако замовляє сукні від світового бренду Armani
4

Фото: vogue.ua

Княгиня Монако Шарлен відкрила традиційний Бал Червоного Хреста. Вона обрала бузкову сукню з колекції Armani Prive бренду Armani. Вбрання створили спеціально для княгині.

Сукня підкреслила струнку та спортивну фігуру жінки. Незвичайний виріз та декольте у формі двох пелюсток зробили акцент на лінії плечей та візуально подовжили шию. Образ, 38-річна княгиня, доповнила ювелірними прикрасами: тонкий ланцюжок з підвіскою, довгі сережки, каблучки та браслет. Макіяж був виконаний в тон до вбрання - в пастельних відтінках.

Головною гостею вечора стала співачка Лана Дель Рей. Вона відіграла невеликий концерт. Святковий салют організатори скасували.

Нагадаємо, на вихідних в Монте-Карло пройшов традиційний Бал Червоного Хреста. Захід проходить з 1948 року. Цього року бал почався з хвилини мовчання та пройшов набагато скромніше та тихіше, ніж зазвичай. Такі зміни у зв'язку з трауром за загиблими під час теракту в Ніцці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Летиція одягається в бренд мас-маркету

Зараз ви читаєте новину «Княгиня Монако замовляє сукні від світового бренду Armani». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути