пʼятниця, 17 лютого 2017 12:08

Капелюхи-казанки та громіздкі підбори: американський гламур 60-их стане трендом нового сезону
7

Фото: vogue.ua

Дизайнер Марк Джейкобс представив нову осінньо-зимову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку. Показ пройшов без музичного супроводу. Гостей посадили на розкладні стільці в порожньому приміщенні збройового арсеналу. Пройшовши подіум, моделі виходили прямо на вулицю. Там позували фотографам та робили селфі під шуми міського трафіку.

У колекції Джейкобс звертається до теми хіп-хопу та вуличної моди. Моделі брюк створили за кроєм кльош. Поєднали з водолазками, теплими куртками, картатими светрами та олімпійками на блискавках. До образів додали високі головні убори, що виглядають карикатурною версією бейсболок.

Інший напрямок характеризуєтеся віянням ретро-шику. Об'ємні парки обробили хутром, ультракороткі сукні пошили з делікатного мережива та іскристого ламе. Тренчі пофарбували у геометричні принти та хутром прикрасили комір. Жіночності одягу додали високі капелюхи-казанки пастельних тонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки вийшли на модний подіум Нью-Йорку з оголеними грудьми

Багатство бежевих, шоколадних та винних відтінків підкреслюється великою кількістю громіздких прикрас. Сережки та підвіски доповнили великими ланцюгами з жовтого золота. Головним взуттям сезону стали черевики на великій платформі та товстих підборах.

На Тижні моди в Нью-Йорку в якості моделі дебютував колишній злочинець 31-річний Джеремі Мікс. Вийшов на подіум на показі бренду Philipp Plein.

Зараз ви читаєте новину «Капелюхи-казанки та громіздкі підбори: американський гламур 60-их стане трендом нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути