пʼятниця, 23 грудня 2016 14:47

Ікона стилю: вісім найдорожчих суконь Кейт Міддлтон 2016 року
8

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон для багатьох жінок стала еталоном жіночності та елегантності. У 2016 році її визнали найстильнішою жінкою Великобританії в ході дослідження громадської думки агентства Rakuten Marketing. 29 % жінок прагнуть одягатися, як Кейт. Сукні, джинси та сорочки в її стилі залишаються найпопулярнішими у всьому світі.

Гардероб дружини принца Вільяма в цьому році поповнився стильними вбраннями від Будинків моди Alexander McQueen, Jenny Packham, Dolce & Gabanna. Пропонуємо поглянути на найдорожчі сукні, в яких герцогиня Кембриджська з'являлася на публіці в 2016 році.

У вересні, в рамках офіційного візиту в Канаду, з'явилася на публіці в стильній сукні від Alexander McQueen. Вартість понад $ 5 тис.

Автор: nv.ua
 

В ході тієї ж офіційної подорожі Кейт з'явилася на публіці в елегантній сукні синього кольору від Jenny Packham. Орієнтовна вартість становить $ 5 тис.

Автор: nv.ua
 

У квітні, в рамках офіційного візиту в Індію, герцогиня підкорила публіку вечірньою сукнею від Jenny Packham. Вартість вечірнього вбрання - $ 4,4 тис.

Автор: nv.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Іспанії здивувала модним образом з шкіряними брюками

У червні на одному з офіційних заходів, на честь святкування ювілею Королеви Єлизавети II, Кейт вийшла в світ у вишуканому вбранні за $ 4 тис. Образ доповнила капелюшком від Catherine Walker.

Автор: nv.ua
 

У травні герцогиня з'явилася на публіці в яскравій сукні-пальто зеленого кольору від Catherine Walker. Ціна $ 3,7 тис.

Автор: nv.ua
 

У рамках офіційного візиту членів королівської родини у Францію, з нагоди 100-ї річниці початку битви на Соммі, Міддлтон з'явилася на публіці в мереживній сукні від Sophie Hallette. Орієнтовна вартість – $ 3,7 тис.

Автор: nv.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна спідниця та каміння: вагітна Наталі Портман вразила розкішною сукнею

У жовтні Міддлтон здійснила свою першу офіційну подорож без принца Вільяма. Відправилася з візитом в Нідерланди. Блиснула елегантністю в розкішному костюмі від Catherine Walker. Вартість становить не менше $ 3,5 тис.

Автор: nv.ua
 

У листопаді герцогиня Кембриджська відвідала світову прем'єру фільму в Лондоні. Одягнула сукню молодого британського бренду Self Portrait. Вартість складає близько $ 500.

Автор: nv.ua
 
У мережі постійно з'являються світлини Меган Маркл, про яку раніше ніхто не чув. Сьогодні ця красуня має всі шанси затьмарити визнану ікону стилю — Кейт Міддлтон.
Зараз ви читаєте новину «Ікона стилю: вісім найдорожчих суконь Кейт Міддлтон 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути