пʼятниця, 17 лютого 2017 13:05

Головний весняний тренд - яскраве довге пальто
6

Фото: pinterest.com

Пальто довжини міді стало атрибутом модного весняного образу. Короткі варіанти сьогодні втрачають актуальність. Подовжені моделі востаннє користувалися попитом в кінці 90-их.

Обирати пальто слід за декількома критеріями. Найголовніше — цікаві принти або кольорові поєднання. У моді яскравий верхній одяг. Варто звернути увагу на моделі пастельних тонів — рожеві, зелені, фіолетові, сині.

Також важливо, аби одяг був прямого крою. Декором може бути пасок або металева фурнітура. Модним стало прикрашати борти пір'ям або обробляти низ плісированою тканиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські моделі продефілювали на відкритті Тижня моди в Нью-Йорку

Поєднувати пальто середньої довжини можна з будь-яким стилем. Найпопулярнішим варіантом є образ кежуал з джинсами, светром та кросівками. Для офісного варіанту оберіть класичні брюки та туфлі-човники.

Поєднання босоніжок та колготок стало трендом літнього сезону. Першими новий образ представили на модному показі бренду Altuzarra - мікс чорних напівпрозорих колготок в вишеньках та червоних лакованих босоніжок на зав'язках.

Зараз ви читаєте новину «Головний весняний тренд - яскраве довге пальто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути