понеділок, 03 серпня 2015 17:59

Експерти назвали наймодніший колір осені 2015
4

Скоро осінь, а це значить, що настав час подумати про оновлення гардеробу. Інститут кольору Pantone назвав відтінок, який буде на піку моди восени 2015, при чому як у жінок, так і у чоловіків.

Найпопулярнішим відтінком наступного сезону прийнятий тон "зів'яла трава", або просто оливковий колір. Дизайнери стверджують, що він відмінно знаменує закінчення літа і красиво зустрічає осінь.

Відтінок зів'ялої трави відноситься до нейтральних відтінків, які відмінно виглядають як сольно, так і в дуеті з більш темними або яскравими кольорами.

Колись оливковий відтінок суворо вважався кольором форми для військових і сафарі. Але сьогодні цей прохолодно-зелений колір відмінно підходить для створення стильних образів для чоловіків і жінок.

Також у десятку найбільш модних осінніх відтінків 2015 увійшов колір "Сушеної Трави", "Оранжевий Кадмій", і звичайно "Марсала", який названий наймоднішим кольором 2015 року. Палітру також доповнює "Кашемірова Троянда", "Аметистова Орхідея", "Біскайська Затока", "Штормова погода", "Жовтий Дуб", "Зелена пустеля".

Зараз ви читаєте новину «Експерти назвали наймодніший колір осені 2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути