середа, 25 січня 2017 15:58

Дженніфер Лопес створила колекцію взуття на "убивчих" підборах
5

Фото: elle.ua

Співачка Дженніфер Лопес та італійський дизайнер Джузеппе Занотті випустили спільну капсульну колекцію взуття Giuseppe for Jennifer Lopez.

"Мені завжди подобалося як моя взуття виглядає на Дженніфер Лопес. У неї вроджений смак, - сказав Джузеппе Дзанотті. - Дженніфер була не стільки моєю музою, скільки відмінним партнером при роботі над дизайном. Ця колекція відображає характер сильної, чуттєвої та вишуканою жінки. Саме такою є Дженніфер".

До колекції увійшли шкіряні босоніжки на високих підборах з перетинкою, босоніжки-гладіатори з вставками з пітону та замшеві снікерси декоровані стразами.

Вечірні варіанти представлені блискучими босоніжками. Модель повністю усипана каміннями та декорована шнурівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові туфлі Jimmy Choo - аплікації з квітів та блискіток

"Я, як і багато жінок, люблю красиве взуття, - розповіла Дженніфер. - Неважливо знаходжуся я на червоній доріжці, співаю на сцені або обідаю з подружками, туфлі надають єдність мого образу та підносять мене. Як у прямому, так і в переносному сенсі. Разом з Джузеппе ми створили ультра-сучасну жіночу колекцію на "убивчих" підборах, сексуальній плоскій підошві та ультра-модних снікерсів. І, як і слід було очікувати, в колекції присутня якась витончена іскра".

Топ-модель Міранда Керр створила колекцію джинсів спільно з брендом Mother. Фотографії зірки у соцмережах доводять, що вона не просто любить джинси, але й вміє їх гарно носити. Австралійка завжди ретельно підбирає денім.
Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес створила колекцію взуття на "убивчих" підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути