понеділок, 30 січня 2017 20:20

Донька Курта Кобейна стала музою світового дизайнера
4

Фото: nv.ua

24-річна донька Курта Кобейна та Кортні Лав дебютувала в модельній індустрії. Стала новою музою дизайнера Марка Джейкобса та обличчям рекламної кампанії однойменного бренду Marc Jacobs.

Френсіс Бін Кобейн представила колекцію одягу сезону весна-літо 2017. Позувала в коротких сукнях прямих та приталених силуетів. Акцент дизайнер зробив на поєднання фактур та декор. Рукава прикрашені пір'ям та мереживними стрічками. По всій довжині розкидані каміння, перли та ґудзики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еротика в моді: світова модель знялась для українського глянцю топлес

"Я познайомився з Френсіс Бін ще коли їй було всього два роки. Вона була на вечері зі своєю мамою Кортні Лав у нью-йоркському Bar Six. Це був 1994 рік. Я завжди хотів попрацювати з Френсіс. Її краса, унікальність та сила заслуговують поваги і захоплення. Мене завжди надихали люди, чия сміливість, оригінальність та унікальність виходить за рамки упереджених меж. І вона – одна з таких людей", - сказав Марк Джейкобс про співпрацю з донькою Кобейна.

Українська модель Юлія Ратнер стала посланцем бренду та обличчям весняно-літньої колекції Valentino. Дівчина народилася в Запоріжжі. Вже встигла кілька разів взяти участь в показах та рекламі модного бренду.
Зараз ви читаєте новину «Донька Курта Кобейна стала музою світового дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути