середа, 05 жовтня 2016 15:20

Діамантова фауна: птиці, змії та восьминоги

Квіткові мотиви або архітектурні форми часто надихають ювелірів. У цьому році багато хто з них звернулися до світу фауни.

Carrera y Carrera

Нова колекція іспанського ювелірного бренду Carrera y Carerra називається Oceanos. Вона відкриває шанувальникам світ океанських глибин. Головними героями стали золоті восьминоги, щупальця яких додатково прикрашені розсипом діамантів. Відрізняє їх скульптурна форма та реалізм.

Автор: vogue.ua
 

Messika

Остання колекція ювелірних прикрас Messika натхненна птахами - браслети, кольє та сережки прикрашають усипані діамантами крила. Особливо ефектно ця форма виглядає на сережках-каффах, які одягаються на зовнішню частину вуха. У прикрасах Messika в основному використовуються діаманти з огранюванням "груша" та "маркіз". Вони ідеально імітують справжні пір'я на крилах.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогоцінна розкіш: кращі ювелірні годинники-2016

Akillis

Python - одна з найвідоміших колекцій ювелірного бренду Akillis. Форма браслетів, перснів та кулонів обігрує зміїну луску. Представлена ​​вона максимально графічно та строго. Натхненням для ювеліра Akillis Каролін Гаспар став образ Клеопатри. Замість браслетів вона любила носити на руках молодих пітонів.

Автор: vogue.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Діамантова фауна: птиці, змії та восьминоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути