пʼятниця, 18 березня 2016 17:09

Жінка показала материнські будні за допомогою палиці для селфі
20

Коли жінка перебуває в декретній відпустці, багато хто помилково вважає, що вона нічого не робить, і її дні наповнені щасливими клопотами про малюка, від яких неможливо втомитися. Дивись, як насправді виглядає звичайний день середньостатистичної мами.

Юлія Скоробогатова - 34-річна жінка, мама 13-річної Уляни і однорічної Василини, відобразила свій день за допомогою палиці для селфі.

Юлія займається в школі фотографії, і коли прийшов час створити свій фінальний індивідуальний проект, їй прийшла в голову ідея показати будні мами, яка перебуває у декретній відпустці.

"Коли я скаржуся на втому, багато друзів кажуть мені: від чого ти втомлюєшся, ти ж просто сидиш з дитиною. Своїм проектом я хотіла показати всім реальність молодих матерів і показати іншим мамам, що вони не самотні", - говорить жінка.

Після того, як знімки були опубліковані в інтернеті, вони швидко набули популярності і стали вірусними. Юлія отримала безліч коментарів і повідомлень від інших мам, які поділилися з нею власним досвідом і подякували за ідею.

Зараз ви читаєте новину «Жінка показала материнські будні за допомогою палиці для селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути