пʼятниця, 18 березня 2016 20:41

Відомий кулінар Джеймі Олівер вп'яте стане батьком
5

Дружина знаменитого британського кулінара Джеймі Олівера вагітна п'ятою дитиною. Джеймі і Джулс не раз натякали під час інтерв'ю, що зовсім не проти збільшення сім'ї, проте офіційно про зміни в положенні вони не оголошували.

Інформацію про вагітність Джулс отримав відомий британський таблоїд Daily Mail від близького друга сім'ї. Він розповів журналістам, що Джулс і Джеймі просто світяться від щастя в очікуванні нового малюка. Дитина повинна з'явитися на світ в серпні.

17 березня вперше після оприлюднення новини про вагітність Джулс, пара разом відвідала світський захід - вони вийшли на килимову доріжку і позували перед фотографами під час лондонської прем'єри фільму-комедії "Едді"Орел", з Х'ю Джекманом у головній ролі.

Джульєтт зовсім не приховує свій вже помітно кругленький живіт, на прем'єру вона одягла чорний, досить облягаючий брючний комбінезон і строкатий перламутровий шкіряний жакет, доповнили наряд босоніжки коралового кольору на високих підборах. Джеймі ніжно підтримував дружину, практично ні на хвилину не відходячи від неї.

Кухар Джеймі Олівер і модель Джульєтт Нортон познайомилися в далекому 1993 році, їхнім стосункам вже більше 23 років. Однак пропозицію руки і серця невгамовний Джеймі зробив своїй дівчині тільки через 7 років після знайомства. Вона було прийнято і влітку 2000 року відбулося пишне весілля - до цього часу Джеймі був уже телезіркою, отримав прізвисько "голий кухар", його популярність зростала, одна за одною виходили друком книги рецептів, які були нарозхват.

Цей шлюб виявився напрочуд гармонійним - за 15 років в сім'ї з'явилися четверо малюків, зараз вони вже підросли: найстаршій доньці Поппі Хані вже 14 років, вона народилася в березні 2002-го, вже через рік, в квітні 2003 у Поппі з'явилася сестричка Дейзі Бу . Потім Джулс отримала деякий перепочинок. Виховуючи дітей і чекаючи чоловіка з роботи, вона писала книги, для дітей і про дітей, захопилася моделюванням дитячого одягу і навіть створила не одну колекцію Little birds, яка успішно продавалася в магазинах бренду Mothercare.

Потім настала черга хлопчиків - в квітні 2009 року Джулс народила сина, якого назвали складним ім'ям Петал Блоссом Рейнбоу, а вже через рік, восени 2010, в родині з'явився ще один малюк - хлопчик Бадді Беар.

Зараз Джулс і Джеймі по 40 років, вони дорослі, повністю відбулися. Це успішні люди, які дуже люблять один одного, своїх і чужих дітей і цілком готові збільшувати свою щасливу сім'ю.

Зараз ви читаєте новину «Відомий кулінар Джеймі Олівер вп'яте стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути