четвер, 07 квітня 2016 09:58

Топ-20 фото матусь, які годують малюків грудьми
20

У соцмережах продовжується рух за права жінок годувати дітей грудьми в публічних місцях. На підтримку молодих матусь пропонуємо вам серію неймовірних фотографій.

Жінки ведуть боротьбу за право використання в соцмережах фотографій процесу годування дітей. Таким чином вони намагаються довести суспільству, що тут немає нічого ганебного. Табуювання теми обурило не тільки простих жінок, але і знаменитостей.

Читайте також: Відомі мами, які не соромляться годувати дітей грудьми в публічних місцях

Свою підтримку матерям надали Олівія Уайлд, Жизель Бундхен, Міранда Керр, Даутцен Крез, Алісія Мілано і інші. В їхніх акаунтах в Instagram можна знайти фотографії грудного вигодовування.

Фотографи змогли відобразити інтимний зв'язок між матір'ю і дитиною. Завдяки цій серії знімків ми в черговий раз переконуємося, що в цьому природному процесі немає нічого поганого.

Дивіться в галереї фотографії годуючих мам.

Нагадаємо, не так давно американець Джо Саладіно вирішив зняти на приховану камеру, як його подруга Емілі годує дитину грудьми в громадському місці, щоб зафіксувати реакцію оточуючих. В ході експерименту лише кілька людей не стали лаяти матір.

Зараз ви читаєте новину «Топ-20 фото матусь, які годують малюків грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути