пʼятниця, 11 березня 2016 12:50

Топ-10 самих незвичайних матусь в світі
7

 

У світі стільки всього прекрасного і незвичайного. Тому сьогодні ми вирішили розповісти вам про найдивовижніших матусь. Читайте про 10 самих незвичайних матусь в світі.

Найстаріша матуся в світі

70-річна Омкарі Панвар і її 77-річний Чарен Сінгх Пенвар стали найстарішими батьками близнюків. Ось що, значить, бажання мати дітей - і вік не перешкода. Ця парочка настільки хотіла сина, що навіть вирішила звернутися в клініку штучного запліднення. Їх зовсім не збентежило розставання з усіма своїми накопиченими заощадженнями, земельною ділянкою, продажем буйволів, а також кредитом в банку. Вони стали щасливими батьками двох синів, при цьому маючи вже двох дорослих дочок і п'ять онуків.

Найстаріша матуся, яка народила малюка вперше

 

Це найдовгоочікуваніша дитина на планеті, яку хотіли більше сорока років. І ось, відбулося диво. Індіанка Реджо Деві Лохан стала вперше матусею у віці сімдесяти років. Більш того, вона навіть годувала малюка грудьми протягом трьох років.

Румунська мати-героїня

Румунка у віці сорока чотирьох років народила вісімнадцяту дитину. Сталося це в Канаді. Тепер доведеться комусь дуже постаратися, щоб побити рекорд канадсько-румунської матері-героїні.

Найпродуктивніша сурогатна мама в світі

 

У свої сорок два роки ця сурогатна мама встигла народити дванадцять малюків за тринадцять років, включаючи навіть одну трійню, встановивши при цьому світовий рекорд.

Причини, за якими Керол Хорлок зважилася на сурогатне материнство - банальні. Це бажання доходів. Адже в середньому сурогатні матусі отримують від двадцяти п'яти до тридцяти тисяч доларів. Єдине, що затьмарює життя Керол Хорлок – часте екстракорпоральне запліднення, ранкове нездужання, постільний режим, кесареві розтини і розтяжки. Цікаво, що Керол не забуває про своїх малюків: щорічно вона просить фотографії та звіт про розвиток діток.

Наймолодша матуся в світі

 

14 травня 1939 року маленька дівчинка на ім'я Ліна Медіна стала наймолодшою матусею в світі, яка народила у віці п'яти років, семи місяців і двадцяти одного дня. Як це сталося, досі невідомо. Батьки привели свою доньку до лікаря через великий животик, вважаючи, що у дитини якась пухлина. Але виявилося, що їх дівчинка вже на сьомому місяці вагітності, і незабаром подарує своїм батькам вже онука. Так що, це сама молода матуся, зробила своїх батьків наймолодшими на планеті бабусею і дідусем.

Цікаво, що перша менструація у молодої матусі почалася в вісім місяців, до чотирьох років у дитини вже сформувалася груди, а до п'яти навіть розширилися кістки таза. Неймовірне раннє дозрівання привело до того, що Ліна, завагітнівши, народила здоровенького і міцного хлопчика вагою 2,7 кг за допомогою кесаревого розтину. Її синочка назвали Херардо, в честь доктора, який приймав у неї пологи. Правду про свою справжню матусю хлопчик дізнався, коли йому виповнилося десять років.

Перша в світі матуся-транссексуал

 

Томас Біті - транссексуал, який зробив операцію зі зміни статі в 2002 році і став відомим як перший вагітний чоловік після того, який завагітнів шляхом штучного запліднення в 2007 році. На народження дитини Біті сподвигло безпліддя дружини - вони скористалися банком донорської сперми. У 2009 році Томас Біті народив другу дитину, а в 2010 році – третю.

Правда, перш ніж стати чоловіком, Томас Біті до 1998 року був відомий як брюнетка Трейсі Лагондіно.

Найменша матуся в світі

 

Ця крихітна матуся зростанням сімдесят два сантиметри, ризикуючи своїм життям народжувала дітей. Стейсі - мама трьох малюків, які вже при народженні становили половину її зростання.

Мати найменшого в світі малюка

19 вересня 2004 Махаябін Шейх стала матусею самої крихітної дівчинки - вагою в 226 грам і довжиною 25,4 см, що менше банки пива. А народилася вона майже на двадцять сьомому тижні.

Матуся з найбільшою різницею між пологами першої і другої дитини

Елізабет Енн Баттл - мама двох діток, при цьому різниця між народженням першої дитини і другої становить сорок один рік і сто вісімдесят п'ять днів. Елізабет пощастило стати матусею двічі: в дев'ятнадцять і шістдесят років.

Мамочка, яка народила вісьмох дітей відразу

 

8 січня 2009 року Надя Деніз Дуд-Сьюлман Гутьеррез стала матусею відразу вісьмох малюків. Ось так деякі матусі збільшують чисельність населення на планеті.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 самих незвичайних матусь в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути