понеділок, 30 травня 2016 15:26

Топ- 5 найпопулярніших тортів для малюків
8

Торт на перший день народження для дитини має бути смачним і корисним. Малюк повинен мати змогу його скуштувати. Про це розповідає кондитер з Києва Ірина Ющук.

" Найкраще спекти дитині торт власноруч. В такому віці малюку можна бісквіт із сирним кремом, туди покласти бананчик чи іншу ягідку, яку мама вже давала. Цей торт особливий. Прикрас та кремів зі сметаною чи вершками краще не давати. Найпростіший варіант торту — торт з галетного печива з творожним чи йогуртовим кремом. Шматочок такого можна давати дитині, після того як вона задує свічку"

Каже на перший день народження найчастіше замовляють торти для гостей. Останніх кілька років стали популярні торти, де зазначені ріст, вага, час народження дитини, батьки. На торті малюють пінетки і дитячі іграшки.

"Для старших малюків популярні торти у формі автомобілів, ляльок, футбольних мячів, замків, улюблених героїв з мультфільмів."

В середньому кілограм торту під замовлення обходиться у 150 гривень. Для дітей кондитери використовують лише натуральні барвники. Крем та помадку фарбують натуральними соками з кропиви, полуниці, вишні, буряка.

Зараз ви читаєте новину «Топ- 5 найпопулярніших тортів для малюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути