понеділок, 19 вересня 2016 20:41

Світ шокований історіями зґвалтованих індійських дівчат
20

П'ять індійських сімей, у яких дівчата пережили насильство, розповіли, з чим довелося зіткнутися їм та їхнім дітям.

Про це пише dailymail.co.uk

Індія вважається однією з найнебезпечніших країн для жінок.

Автор: dailymail.co.uk
 

У грудні 2012 року було скоєно групове зґвалтування 23-річної студентки-парамедика з Індії. За кілька тижнів дівчина померла від отриманих травм. Зарубіжні ЗМІ висвітлювали інцидент, уряд Великобританії закликав громадян бути обережнішими під час поїздок в Індію, а китайські медіа називали Делі "світовою столицею зґвалтування".

Після цього випадку гендерні злочини широко висвітлюються в Індії, але законодавство як і раніше не забезпечує жертвам прийнятного захисту. Повідомлення про зґвалтування в цій країні з'являються в ЗМІ по кілька разів за місяць, і жертвами часто стають не тільки жінки, а й дівчатка до 14 років.

Автор: dailymail.co.uk
 

Зараз Діпті сім років. Коли її зґвалтував сусід, їй було всього чотири. Мати пішла на ринок, батько був в душі. Діпті грала на даху будинку, коли чоловік напав на неї. Насильнику було близько 20 років.

Автор: dailymail.co.uk
 

Батьки дівчинки звернулися в поліцію і тут же зажадали медичного огляду. Але офіцери відповіли, що Діпті виглядає нормально. Як доказ забрали тільки штани дівчинки.

Багато людей встали на сторону насильника - він був єдиним чоловіком в сім'ї, а тюремне ув'язнення позбавило б його рідних фінансової підтримки. Злочинець провів за ґратами 18 місяців і вийшов під заставу. Він пропонував родині Діпті 80 тис. рупій (близько $ 900) за те, щоб вони забрали справу з поліції.

Автор: dailymail.co.uk
 

Гіджанталі дев'ять років. Вона піддавалася сексуальним домаганням з боку свого батька протягом декількох років. У минулому році він зґвалтував дочку. Батько погрожував побити дівчинку та її матір залізними прутами, якщо Гіджанталі розповість кому-небудь про те, що трапилося. Мати дівчинки стає на бік батька і звинувачує у всьому доньку. Зараз вона хоче, щоб чоловіка випустили з в'язниці. Після того як випадок оприлюднили, мати Гіджанталі зізналася, що їй доводилося часто спати на підлозі, в той час як її чоловік займав ліжко разом з дочкою.

Автор: dailymail.co.uk
 

У поліцію про сексуальні домагання і зґвалтування повідомив дід Гіджанталі. З тих пір вся сім'я вважає, що він має забрати справу з суду.

Автор: dailymail.co.uk
 
Автор: dailymail.co.uk
 

У селі знущаються над Гіджанталі. Сама дівчинка говорить, що їй шкода, що батько опинився у в'язниці. З ним у її сім'ї було більше грошей. Кожен день мати Гіджанталі називає доньку повією і звинувачує її в тому, що батько опинився за ґратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик 2 роки відрощував волосся для перук онкохворим дітям

Автор: dailymail.co.uk
 

8-річну Садаф згвалтував лікар з її села. Дівчинка йшла на базар, щоб купити солодощі, коли лікар затягнув її в приміщення клініки і познущався. Коли Садаф вийшла назад на вулицю, вона тут же втратила свідомість.

Автор: dailymail.co.uk
 

Батьки знайшли доньку в крові і одразу ж звернулися до поліції. Однак місцеві поліцейські відмовилися прийняти заяву і вмовляли батьків зам'яти цю справу. Лікар, винний у злочині, з дуже багатої родини. Він запропонував поліцейським хабар і міг заподіяти шкоду всій родині Садаф.

Автор: dailymail.co.uk
 

Батьки дівчинки наполягли на порушенні кримінальної справи. Кілька днів після зґвалтування Садаф не покидала лікарняного ліжка - їй довелося пережити важкий період фізичного відновлення. Тепер вона боїться виходити з дому і не ходить в школу, хоча недавно мріяла стати вчителем англійської та із задоволенням відвідувала уроки.

Автор: dailymail.co.uk
 

5-річна Нірмала була зґвалтована босом своєї матері. Вона прямувала в магазин за продуктами, коли чоловік зустрів її і запропонував купити солодощі. Дівчинка погодилася. Насильник заманив Нірмалу в ліс і там зґвалтував. Чоловік залишив жертву в лісі голою, у неї була сильна кровотеча.

Автор: dailymail.co.uk
 

Нірмалі знадобилося дві операції і три місяці в стаціонарі, щоб відновитися. Злочинця зловили через два тижні після події. Він перебуває у в'язниці, а його сім'я тероризує батьків Нірмали і пропонує їм гроші за відмову від суду.

Автор: dailymail.co.uk
 
Автор: dailymail.co.uk
 

Зараз Пріянці 15 років. У минулому році її зґвалтував сусід. Чоловік довго переслідував дівчину і одного разу вночі зловив її разом з друзями. Він погрожував вбивством, якщо та не поїде з ним.

Автор: dailymail.co.uk
 

10 днів поліція відмовлялася порушувати кримінальну справу, а коли офіцери все-таки погодилися прийняти заяву, вони протримали Пріянку у відділенні дві доби. Доти, поки дівчина не погодилася визнати, що пішла з насильником добровільно.

Автор: dailymail.co.uk
 

Жителі села вважають, що дівчина винна сама. Насильник продовжував переслідувати її, погрожував сестрі і батькові. За деякий час злочинець разом з друзями побив батька Пріянки.

Автор: dailymail.co.uk
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ вразила фотографія, на якій незнайомець заколисав малюка

Батьки дівчини уклали шлюб за домовленістю між дочкою і 22-річним хлопцем. Вони вважають, що дівчина буде в безпеці, тільки вийшовши заміж і переїхавши в інше село.

Автор: dailymail.co.uk
 

Нагадаємо, мати 14-ти дітей шкодує, що була порнозіркою

Зараз ви читаєте новину «Світ шокований історіями зґвалтованих індійських дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути