середа, 06 липня 2016 18:03

Сестри-близнючки народили первістків одночасно

Сара Маріус і Лея Роджерс - 35-річні сестри-близнючки, діти яких народилися в один і той же час.

Незважаючи на те, що жінки давно живуть в різних містах, між ними завжди був присутній тісний емоційний зв'язок, до чого вони звикли і вже особливо не дивувалися. Але коли в День Подяки вся сім'я зібралася за одним столом, і сестри одночасно оголосили про свою вагітність, це стало для них справжнім сюрпризом, пише The Daily Mail.

 

Сара і Лея зробили УЗД і з'ясували, що знаходяться на однакових термінах. Лікарі не давали точних прогнозів щодо дати пологів, але обидві підсвідомо сподівалися, що це трапиться в один день. Але жодна з них навіть не припускала, що це станеться одномоментно, в точності до хвилини.

Першим о 1:18 ночі в Денвері народився син Леї. У той же час в місті Ла-Хойя (штат Каліфорнія. США) з'явилася на світ донька Сари.

Жінки розповіли, що ніхто з них не планував терміни вагітності. Більш того, сестри побачили ще один незвичайний зв'язок в їх історії: Лея завжди булла розбишакою, і у неї народився син, а Сара - м'якша і жіночна – в неї донька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф з Америки зняла власні пологи

Зараз ви читаєте новину «Сестри-близнючки народили первістків одночасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути