пʼятниця, 24 червня 2016 13:22

Перші секунди життя: серія неймовірних фото
11

Під час підготовки до пологів внесіть в свій список необхідних справ професійну фотозйомку. Навіть якщо майбутній тато - фотограф, він буде залучений в процес пологів і не зможе вловити всі моменти, які ви б хотіли запам'ятати.

Перший крик немовляти

Звичайно, ви ще встигнете втомитися від дитячого плачу, але перший крик новонародженого такий довгоочікуваний. Зробіть фото, як лікар тримає новонародженого одразу після пологів.

 

Перші хвилини з мамою

Зрозуміло, що фото мами з новонародженою дитиною безцінні. Зробіть кілька фотографій, коли мама вперше бере на руки дитину. І неважливо, що вона думає з приводу своєї зовнішності одразу після пологів, вона потім подякує за ці дивовижні фотографії.

 

Не забудьте про тата

Після пологів дуже легко забути про тата. Обов'язково зробіть кілька кадрів тата з дитиною, коли він бачить її вперше.

 

Увага на деталі

Можете вважати нас сентиментальними, але, як фотографи, ми любимо захоплювати всі дрібні деталі. Напис на колисці (або браслетик з написом на ручці) вашої дитини - це перше офіційне повідомлення про те, що цей маленький чоловічок - твій.

 

Перше годування новонародженого

Перше годування новонародженого - це так важливо і так незабутньо. Будь то прикладання до грудей або годування з пляшечки - обов'язково зробіть фото новонародженого під час першого прийому їжі.

 

Браслети для новонароджених

Ще крихітні деталі: лікарняні браслети (в цьому випадку, на ніжках). Ви можете зберігати їх довгі роки, але ваш малюк швидко переросте їх.

 

Сліди новонародженого

Ніжки новонародженої дитини такі крихітні. Якщо ви хочете залишити на пам'ять відбитки (сліди), зробіть фото і самого процесу.

 

Новонароджений в ліжечку пологового будинку

Зробіть фото малюка в його першому ліжечку. Швидше за все, це буде кювез для новонародженого.

 

Перша зустріч зі старшою сестрою

Перша зустріч вашої старшої дитини з новонародженим - це так мило. Дайте доньці можливість самостійно познайомитися з малюком (звичайно, стежте за безпекою), і зловіть її здивування і хвилювання.

 

Або зі старшим братом

Як не захоплюватися цією дивовижною фотографією новонародженого в колі своєї родини!

 

Мама і тато захоплюються своїм прекрасним малюком

Зробіть кілька загальних фотографій мами і тата в ті перші миті, коли вони просто в захваті від свого малюка. Якщо ви тато-фотограф, делегуйте на деякий час камеру бабусі, дідусеві або іншим членам сім'ї, щоб у вас було кілька спільних фотографій. Це ваші перші сімейні знімки і вони залишаться назавжди.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 ідей для фотосесії до і після пологів

Зараз ви читаєте новину «Перші секунди життя: серія неймовірних фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути