четвер, 03 грудня 2015 18:25

На подарунок коханим купують мавп із запахом шоколаду
6

Фото: Яна Романюк

Полиці столичних магазинів заполонили іграшкові мавпи. Вони різних розмірів і кольорів. Коштують від 50 до 800 грн. Купують їх кияни поки не охоче. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів продавець-консультант столичного супермаркету Тетяна Ніколайчук.

"Іграшкові мавпи у нашому магазині продаються з 18 листопада, - каже Тетяна Дмитрівна. – Тоді ми відкрили у супермаркеті новорічну ярмарку. Їх поки купують неохоче. За два тижні взяли 10 чи 12 таких іграшок. Але після 15 грудня завжди ажіотаж у покупців. Беруть в основному на подарунки дітям. Також купляють для друзів, одногрупників, співробітників".

Мавпа є символом 2016 року за китайським календарем. З кожним роком м'які іграшки і скульптурки, які символізують господаря наступного року, стають все менш популярними серед покупців. Про це каже житомирянка Віра Синюк, яка шиє іграшки на замовлення.

"Багато продукції на полицях магазинів китайського виробництва, - говорить Віра. – Мавпочок багато, але вони однотипні. Зараз мода замовляти авторські іграшки. Можна пошити мавпочку, яка буде пахнути ваніллю чи шоколадом. Їх купляють хлопці для дівчат чи батьки для дітей. Популярні також парні іграшки. Одну мавпочку ви лишаєте собі, іншу даруєте другу чи коханій людині. Коштують хенд-мейд іграшки дорожче, але їх можуть пошити за вашим ескізом. Вони випускаються в одиничному екземплярі".

Зараз ви читаєте новину «На подарунок коханим купують мавп із запахом шоколаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути