Ексклюзиви
четвер, 11 лютого 2016 15:39

Лучанка зустріла майбутнього похресника на вулиці
7

Фото: фото з сімейного архіву Вероніки Федосової-Цибульської

Лучанка Вероніка Федосова-Цибульська стала хресною мамою для хлопчика, якого випадково зустріла на вулиці. Під час першої зустрічі 13-річний Павло із Затурцівської школи-інтернату попросив її дати йому грошей на булочку.

"Торік захворіла. З кожним днем почувалася гірше. Якось їхала з лікарні. Як поверталася назад, вирішила заїхати у магазин. Тільки припаркувала машину, як хтось пошкрябав у вікно. Відчинила дверцята, а там стоїть смаглявий хлопчик. Привітався і попросив грошей на булочку. Грошей не дала, а повела у кафе. Павлик взяв найпростіші харчі: картопляне пюре, смажене куряче стегенце і багато хліба. Розповів, що його мама має іншу родину, а батько десь у світах", - розповіла Вероніка Федосова-Цибульська кореспонденту Gazeta.ua.

"В той же день усі мої проблеми зі здоров'ям зникли. При повторному обстеженні лікар сказав, що я повністю здорова. Зізнався, що сам не розуміє, як таке може бути", - додала вона.

Наступного дня Вероніка запросила Павла до себе у гості.

"Перед тим подзвонила його родичам, аби спитати дозволу. На тому кінці дроту мені байдуже відповіли: "Хай собі іде". Ніхто не поцікавився, куди він їде і з ким", - сказала жінка.

"Перший час Павло був досить замкнутим і дуже стримано виявляв свої емоції. Не дуже охоче мені все розповідав — придивлявся. А от із моїм сином Левом у них одразу зав'язалася дружба. Вони однолітки. Спільну мову знайшли швидко. З того часу на всі вихідні забирала Павла до себе", - додала жінка.

Вероніка вирішила похрестити хлопчика минулого літа.

"Почала регулярно їздити до Павла в інтернат. Після однієї із таких поїздок він подзвонив і сказав: "В мене всі питають, ким мені доводиться Вероніка. Думають, що мама". Відповіла: "Скажи, що хресна мама". За кілька днів разом із чоловіком моєї близької подруги стали його хрещеними батьками", - поділилася Вероніка.

"Павлик навчається у 8 класі і живе в інтернаті. Часто мені телефонує і розказує усі новини. Раніше у майбутньому він хотів стати трактористом, але хрещений тато Юрій подав йому цікавіші ідею — навчитися реставрувати меблі з натурального дерева. Зараз Павло над цим думає", - додала жінка.

Зараз ви читаєте новину «Лучанка зустріла майбутнього похресника на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути