четвер, 24 березня 2016 21:01

Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася зворушливими фото новонародженого сина

 

Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася на офіційній сторінці королівського палацу Швеції в Фейсбуці новою фотографією своїх дітей - принца Оскара Карла Олофа і принцеси Естель. На знімку чотирирічна Естель ніжно тримає на руках свого маленького братика - принца.

Поділитися новими фотографіями принцеса Вікторія вирішила в знак подяки шанувальникам за їх привітання і теплі побажання.

"Величезне спасибі за всі ваші привітання, побажання та поздоровлення, які ми отримали в зв'язку з днем народження принцеси Естель і появи на світло принца Оскара. Ми високо цінуємо вашу турботу і вдячні, що така велика кількість людей розділяє з нами нашу радість", - написала Вікторія.

Знімки були зроблені в замку Хага. Автором фото з Вікторією і Оскаром виступила Кейт Геборі, відомий фотограф, а кадру з Естель і Оскаром - їхній батько, принц Даніель.

 

Нагадаємо, Вікторія познайомилася з майбутнім чоловіком, вихідцем з шведської сім'ї середнього класу, в його спортивному залі в Стокгольмі 12 років тому. Даніель став особистим фітнес-інструктором Вікторії. Довгий час вони не підтверджували своїх відносин і рідко разом виходили в світ. У 2009 році з'явилися чутки про майбутнє весілля, яке незабаром перетворилися в офіційну заручини. Новий обранець спадкоємиці припав королівській сім'ї, і 19 червня 2010 року, в 34-ту річницю шлюбу Карла XVI Густава і королеви Сільвії, Даніель і Вікторія офіційно стали чоловіком і дружиною. 2 березня 2016 року Вікторія стала мамою вдруге.

 

Зараз ви читаєте новину «Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася зворушливими фото новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути