понеділок, 02 травня 2016 13:25

Кейт Міддлтон показала фото з першого дня народження принцеси Шарлотти
6

Кейт Мідлтон через офіційні соцмережі британської королівської сім'ї похвалилася фото принцеси Шарлотти, яка відзначає сьогодні свій перший день народження.

Кейт Міддлтон сама робила ці знімки дочки в їхньому будинку в Норфолку. У коментарях відразу відзначили, що принцеса Шарлотта дуже схожа на принца Джорджа, і якби не шпилька на волоссі і рожеве плаття - дітей Кейт Міддлтон запросто можна було б переплутати.

Останній раз Кейт Міддлтон і принц Вільям хвалилися фото своїх дітей ще взимку, з відпочинку у Французьких Альпах. Принц Джордж і принцеса Шарлотта тоді вперше в своєму житті грали в снігу.

Діти королівської сім'ї давно стали улюбленцями інтернет-користувачів. Мільйони людей стежать за їх фото. Також нещодавно принц Джордж підкорив інтернет своїми фото, на яких він будучи в піжамі і халаті знайомиться з президентом США Бараком Обамою. Справа в тому, що малюк Джордж на той час уже збирався спати. І виглядав він неймовірно мило.

Принц Джордж ходить в демократичний садок Монтессорі і в майбутньому мріє стати кадетом. Британці в захваті від того, що королівська сім'я відправила дитину в такий "звичайний" садок, адже плата за навчання там досить невисока - 33 фунти в день (більше 1000 гривень), хоча зазвичай знать віддає своїх нащадків в більш престижні заклади, де плата становить близько 80 фунтів в день (близько 3 тис. грн).

Нагадаємо, що взимку ходили чутки про третю вагітність Кейт Міддлтон, але вони не підтвердилися. А принц Вільям розповів, що діти постійно намагаються влізти в якусь халепу: "Діти поки нічого собі не ламали, але постійно намагаються це зробити. Джордж бігає, штовхає речі, стрибає по дому. Будь ласка, скажіть мені, що з часом стане легше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатші діти в світі: вони можуть дозволити собі все

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон показала фото з першого дня народження принцеси Шарлотти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути