Ексклюзиви
неділя, 29 січня 2017 14:11

Чому турецьким бабусям заздрять у всьому світі

Автор: http://www.uaua.info/
 

Влада Туреччини прийняла рішення ввести зарплату бабусям, які бавляться з онуками у будні, поки батьки дітей зайняті на роботі. У лютому 2017 в Туреччині стартує пілотна програма, яка буде забезпечувати бабусь державною зарплатою за турботу про своїх онуків.

Для тих, чиї розміри пенсій становлять від 1 000 до 1 800 турецьких лір ($ 250-450), проект дає можливість отримати додатковий дохід, піклуючись про онуків у себе вдома. Програма розроблена з метою підвищення трудової зайнятості жінок. Першими подібну "функцію" спробують бабусі у провінціях Бурса та Ізмір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 абсурдних порад від бабусь по вихованню дітей

За півроку ініціативу планують розширити і на інші провінції Туреччини. Так для бабусь буде створена можливість перейти на повний робочий день, заробляти більше, і в цілому проводити час з улюбленими онуками.

Американська бабуся спробувала акуратно укласти в ліжечко онука, але замість цього опинилася в ліжечку сама, перевалившись через бортик. Дивіться неймовірне відео.
Зараз ви читаєте новину «Чому турецьким бабусям заздрять у всьому світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути