неділя, 13 березня 2016 22:45

Британський підліток підірвав Інтернет, записавши пісню про свою бабусю

Британський підліток підірвав Інтернет, записавши пісню про свою бабусю

15-річний Гаррі Гарднер вразив весь світ своєю проникливою піснею. Хлопчик з Великобританії вирішив записати кліп на композицію власного твору після візиту в лікарню до 76-річної бабусі. Жінка, якій вже давно був поставлений страшний діагноз - хвороба Альцгеймера - не впізнала свого онука.

Вражений змінами, що відбулися з близькою людиною, Гарднер виплеснув всі свої емоції в пісні. Зворушлива балада під назвою "Not Alone" ("Не самотній") присвячена всім, хто страждає від хвороби Альцгеймера.

Підліток не тільки співає - він також акомпонує сам собі на піаніно. Кліп Гаррі виклав на YouTube і здобув величезний резонанс серед користувачів.

Хлопчик також пропонує завантажити його композицію за символічні гроші - всі зібрані кошти він має намір скерувати в благодійний фонд, який підтримує хворих Альцгеймером, а таких людей в одній тільки Великобританії налічується понад 850 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Британський підліток підірвав Інтернет, записавши пісню про свою бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути