неділя, 20 грудня 2015 12:20

Як прикрасити дім до Нового року – поради дизайнера та астролога
5

На новорічні декорації кияни витрачають від 100 до 1,5 тисячі гривень
Фото: Яна Романюк

Як прикрасити оселю до Нового року, аби він був успішний і багатий на події. Про це кореспондент Gazeta.ua розпитав у харківського астролога Олени Максимової.

"В інтер'єрі подбайте про комфорт, - радить Олена. - Створіть затишну атмосферу. Не вбирайте квартиру у золотисті кулі та гірлянди. На ялинку можна замість куль вішати фрукти і цукерки. Віддайте перевагу усім відтінкам коричневого і зеленого. Якщо купуєте нові ялинкові прикраси, обирайте бордового і світло-жовтого кольорів, а також білі, сріблясті і баклажанові. Це допоможе привернути у дім достаток та принесе родині успіх у 2016 році".

У декорі варто використовувати усі відтінки червоного кольору. Такі поради дає київський дизайнер Оксана Крамар.

"Віддайте перевагу великим ялинковим прикрасам, - каже Оксана. – Якщо маєте багато маленьких кульок, з них можна зробити гірлянду для кімнати. В інтер'єрі мають переважати малиновий, багряний, гранатовий і вишневий кольори. Їх можна розбавити золотистим чи сріблястим. Не прикрашайте дім тільки в одному кольорі. Ідеально – віддати перевагу 2-3 кольорам. На ялинку повісьте саморобні іграшки та орігамі, а також декороване глазур'ю і цукатами печиво. Не забудьте прикрасити вікна і двері. Це додає затишку і святкового настрою в оселі".

Прикраси для дому кияни купують у столичних гіпермаркетах, бо тут вони найдешевші.

"Батьки, у яких маленькі діти, обирають іграшки із пластика або дерева, - говорить продавець Світлана Мітюхіна. – Найкраще продаються новорічні іграшки золотистого і жовтого кольорів. Кажуть, що Мавпа, господиня 2016 року, полюбляє вогняні барви. Добре також розкуповуються віночки на двері, свічки і гірлянди. На новорічні декорації витрачають від 100 до 1,5 тисячі гривень. Дехто віддає перевагу жовто-синім кольорам або купує кулі з гербом".

Зараз ви читаєте новину «Як прикрасити дім до Нового року – поради дизайнера та астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути