понеділок, 26 вересня 2016 17:26

5 відомих мам, які набрали під час вагітності понад 20 кг
5

Зірки не бояться набрати зайві кілограми під час вагітності. Головне - мати мотивацію й бажання потім займатися собою, повернути привабливі форми.

Про те, хто з зіркових мам набрав більш як 20 кг під час вагітності, пише 4mama

 

Співачка Мерайя Кері ніколи не була худа. Вона не приховує, що все життя бореться із зайвими кілограмами, багато працює над собою, щоб бути в формі. За час вагітності Мерайя сильно погладшала, проте після народження дитини скинула всі зайві кілограми. У цьому їй допомогли фізичні вправи та дієта.

 

Крістіну Агілеру шанувальники звикли бачити тендітною й витонченою. Однак після вагітності та народження її сина, фігура співачки сильно змінилася. З'явилися округлі пишні форми. Крім цього, стрес від розлучення з Джорданом Бретманом позначився на зовнішньому вигляді Крістіни. Але їй вдалося скинути 50 кг і повернути колишню стрункість.

 

Міла Йовович за час вагітності погладшала на 30 кг. У цей час актрису було майже не впізнати. Однак після пологів жінка серйозно взялася за своє тіло й повернула колишні форми. Головну роль у цьому зіграли щоденні тренування з особистим тренером.

 

Дженніфер Лопес теж сильно погладшала, доки чекала на появу свого малюка. До ваги співачки й актриси додалося 22 кг. Щоб привести своє тіло в потрібну форму, Дженніфер багато часу приділяла фізичним навантаженням - бігу, плаванню, заняттям на тренажерах. За короткий час її фігура знову була струнка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 зіркових мам, які народили після 40

 

Модель Хайді Клум набрала в цей період 20 кг. За два місяці вона вийшла на подіум в ідеальній формі. Швидко привести фігуру в порядок їй допомогли тренування в спортзалі та сувора дієта.

Нагадаємо, найменша дитина в світі при народженні важила 226 грамів

Зараз ви читаєте новину «5 відомих мам, які набрали під час вагітності понад 20 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути