середа, 22 червня 2016 17:01

3-річний хлопчик п'ять днів одягав свою маму: фотозвіт
6

На батьків покладена величезна відповідальність за дітей. Їм доводиться говорити дитині, що правильно, а що - ні і приймати за неї більшість рішень. Це нелегка праця. Особливо для молодих батьків, для яких абсолютний контроль над чиїмось життям – щось нове.

Тому експеримент Саммер: дозволити її 3-річному сину Роквелу вирішувати за неї цілий тиждень у що їй одягатися, став своєрідною терапією для обох, пише uaua.info

По-перше, подібна зміна ролей корисна для психологічного розвантаження, а, по-друге, Роквел виявився стилістом з потенціалом і деякі "луки" можна сміливо брати на замітку.

Отже, що з цього вийшло дивіться в фотозвіті Саммер:

День 1

Вибір припав на футболку з Бобом Діланом, сіру спідницю і щільні колготи. Правда, коли Саммер вирішила, що це поєднання завершено і його можна буде сміливо повторювати після експерименту, Рок впевнено додав туфлі на підборах і синю толстовку. Новатори, вони такі.

 

День 2

За словами Саммер - це її улюблений комплект. Правда вибір взуття спірний, але в цілому вийшов стильний і веселий образ.

 

День 3

Він почався з вибору Роком аксесуара-акценту - яскравих шкарпеток. "Мені подобаються квіти", пояснив він мамі. Вибір сукні був обумовлений тим,що: "На ньому теж квіти". Хвилювання при виборі взуття у малюка зашкалювало. "Це!", - закричав він.

Саммер хоч і ніяково було виходити в цьому комплекті на вулицю, але реакція оточуючих виявилася позитивною.

 

День 4

Тут вийшла заминка з штанами. Рок вибрав для мами три варіанти футболок і жодного штанів або спідниці. Але з розумінням поставився до її пропозиції обміняти одну з кофт на джинси. Ну і звичайно фішка комплекту - взуття.

 
 

День 5

Вибір футболки схожий до вибору шкарпеток - за орнаментом. Року подобаються стріли. До взуття малюк знову підійшов креативно. Правда, уточнив у мами, чи підходять ці чобітки один одному.

 

Головне в цьому експерименті - було дати відчути дитині, що її думка важлива і до неї дослухаються. Саммер це вдалося, до того ж виглядала вона дуже модно весь тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 нереально крутих девайсів для сучасних батьків

Зараз ви читаєте новину «3-річний хлопчик п'ять днів одягав свою маму: фотозвіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути